Miért jár sok lány az utcán telefonnal a kezében?
Figyelt kérdés
Én férfi vagyok, és ha meg akarok nézni valamit a telefonon, akkor előveszem, után meg elteszem, de sok lányt látok az utcán menni, akik egyfolytában markolják a telefonjukat, pedig a táskájuk is ott lóg a kezükön, ezért lenne hova tenni. Mi ennek az oka? Ennyire kapcsolatban kell maradni másokkal, hogy el sem lehet tenni a telefont, mert azonnal válaszolni kell minden üzenetre? Ha ez az oka, akkor nem kóros ez, hogy sokan már ennyire telefonfüggők?2014. márc. 11. 21:50
11/18 anonim válasza:
Nekem a GPS miatt szokott időnként a kezemben lenni. Ez van, nem tudok tájékozódni. A menetrendek megjegyzése a másik, azt sem fogom soha megtanulni...
12/18 anonim válasza:
Nekem nem okos a telefonom, de akkor van a kezemben, ha:
- oda írtam fel, hogy mit kell venni
- megcsörgettem valakit, és várom, hogy visszahívjon
- van egy béna táskám, amiben egy ház is elfér, és nincsenek külön zsebei. Ha ebbe beledobok valamit, azért be kell mászni, így ha pl. kávézóban ülök, ott nem fogok telefonálni, de ott előveszem, és mondjuk a buszmegállóig szorongatom, mert menet közben sem akarok telefonálni, mert amilyen süket vagyok, elüt hat autó.
13/18 anonim válasza:
evvel helyettesítik a személyes kapcsolatokat,meg részben ez már függőség.
Suliban akinek nincs csúcsszuper több tízezres telója,a legújabb fajtából,azt is lenézik,mert az a menő hogyha éjjel-nappal nyomogatja a kis p*csa,akinek ráadásul a szülei keresték rá a pénzt.
14/18 anonim válasza:
En minden alkalommal beletuszkolom a telefonom a nadragom vagy, ha nincs akkor a kabatom zsebebe. Csak olyankor szorongatom, ha van egy fontos hivasom vagy epp anyumtol varom vissza az sms-t. :) Es lany vagyok.
15/18 anonim válasza:
bocsi,nem akartam általánosítani:D
16/18 anonim válasza:
Nekem gyakran van kezemben, azért, mert nézem az időt, és annak megfelelő tempóval szedem a lábam, el ne késsek!
17/18 anonim válasza:
Egyébként meg mit izgat ez téged? alig lehet táskába meghallani ha csörög! Mire meg előkotorja az ember meg már régen lerakták. Hihetetlen, hogy ez a legnagyobb problémád! Ki nem szarja le amúgy meg, ki mit gondol? Mert én konkrétan leszarom!
18/18 anonim válasza:
Nos, én 15/L vagyok és szerintem különösebb vagy megmagyarázható ok nincs rá. Én is szeretek telefonnal járkálni a kezemben, főleg hogyha nincs zsebem és nincs kéznél a táskám, vagy várom valaki hívását. Szerintem a többi lánynál is hasonlósan van ez ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!