Miért jár sok lány az utcán telefonnal a kezében?
Figyelt kérdés
Én férfi vagyok, és ha meg akarok nézni valamit a telefonon, akkor előveszem, után meg elteszem, de sok lányt látok az utcán menni, akik egyfolytában markolják a telefonjukat, pedig a táskájuk is ott lóg a kezükön, ezért lenne hova tenni. Mi ennek az oka? Ennyire kapcsolatban kell maradni másokkal, hogy el sem lehet tenni a telefont, mert azonnal válaszolni kell minden üzenetre? Ha ez az oka, akkor nem kóros ez, hogy sokan már ennyire telefonfüggők?2014. márc. 11. 21:50
1/18 anonim válasza:
Fészbúkoznak ezerrel gondolom. Nálam az veri ki a biztosítékot, hogy a kézhajlatukban hordják a táskát, baromi idiótán néz ki. :)
2/18 anonim válasza:
Talán, hogy fontosnak érezzék magukat. De sok más oka is lehet. Például utazás közben jobb azon pötyögni, mint a szemben ülőt bámulni.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem utazás közben gondoltam, hanem amikor mennek az utcán valahova.
2014. márc. 11. 21:55
4/18 anonim válasza:
Nem csak lányok, a fiúk is és nagyjából a tinédzser korosztályra jellemző. El se tudják képzelni hogy mekkora veszélyben vannak, pikk-pakk egy késsel a kezében kifoszthatja őket a belvárosi indián.
5/18 anonim válasza:
Nem tudom akkor az miért jó. Biztos a megosztott figyelmet gyakorolják. Passz. Én nem szoktam, a barátnőim sem, okos telefonom sincs. De a jelenlevők mindig kivételek, ügyesek, okosok és szépek, mint tudjuk.
6/18 yuda válasza:
Egy jóindulatú tipp, mert nem gondolom, hogy misztikus a megoldás:
Azért van a kezükben és ezt a két dolgot viszont biztosan tudom:
- lányok lényegesen ritkábban teszik zsebre, mint a fiúk. Fiúk mindent a zsebükbe tuszkolnak, lányok inkább táskába.
- táskába nem hallják meg sokszor, mert lefogja a csörgés hangját. Kézbe azonnal tudják, érzik.
7/18 anonim válasza:
Misztikusnak nem misztikus, ahogy fentebb is vázoltuk.
8/18 anonim válasza:
Mert függők.
Jó, hogy más is észreveszi ezt, mert én már sok ideje tanulmányozom ezt a jelenséget.
9/18 anonim válasza:
Igen ezt én is észrevettem rendszeres villamosozás közben. A lányok/nők nagyrésze folyton mobilozik. Fiúknál ez annyira nem jellemző.
10/18 anonim válasza:
Mert így kapcsolatban érezhetik magukat másokkal, és ez megnyugvást hoz a lelküknek. Ha egy kis időre magukra maradnának rádöbbennének, hogy mennyire semmirevalóak, de ha sok semmirevaló folyton egymás piszlicsáré ügyeit intézi létezésük értelmet kap. A káosz az ő lételemük, de csak pótcselekvés ahelyett, hogy igazi kapcsolatokat élnének meg, de még azok előtt is saját magukat ismernék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!