Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Srácok, Nektek mi a véleményet...

Srácok, Nektek mi a véleményetek arról, ha egy lány az tud hörögni és rockeres a kinézete?

Figyelt kérdés

2014. márc. 7. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha énektechnikailag rendben van, és még élvezhető is, amit csinál, akkor oké. Az csak egy külön zamat, ha lány.
2014. márc. 7. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen hidegen hagy, nem ezek a fő szempontok, ami alapján megítélek egy embert.
2014. márc. 7. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
szeretem a hörgő, rocker lányokat
2014. márc. 7. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
yo:D
2014. márc. 7. 16:36
 5/10 Horus magnus est ***** válasza:

Az, hogy tud hörögni és rockeres kinézete van.

Miért, mégis mit gondoltál? Szerintem senki se ez alapján ítél meg valakit

2014. márc. 7. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy hörghurut gyulladása van, utálom ezt a "stílust" nem nevezném se éneknek, se semmi hasonlónak, ez csak bizonyos embereknek jön be, másnak meg ne érdekeljen a véleménye szerintem
2014. márc. 7. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

"nem nevezném se éneknek, se semmi hasonlónak"

Azt érdemes tudni róla, hogy rendes énektudásra építve érdemes elkezdeni megtanulni, nagyon-nagyon ajánlott tanári segítséggel, mert kis hibás beidegződések is tönkrevághatják az ember hangját rendesen, és énektudás nélkül "valahogy" kevésbé lesz élvezhető. A célja tényleg nem az, hogy szép legyen, de a jobb ilyen irányultságú zenekarok szövegeihez és hangszereléséhez nem passzol más, tulajdonképpen csak ez a komplex és agresszív megszólalás marad versenyben két jól megtorzított gitárral és a rendkívüli lendületű dob+basszus szekcióval, ha az éktelen üvöltözést nem számítjuk. Amit persze a nép annak hall, az is tök hasonló technika a hörgéshez, teljes lazasággal és levegősen képzik, jó mikrofonozás nélkül nem is hangosítható túl jól, mert nem olyan nagyon hangos, amilyennek így dróton át érződik.

2014. márc. 7. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor is tartom a véleményem...elismerem, hogy kell hozzá gyakorlás meg stb., de én akkor is azt tartom éneknek, amit jó hallgatni és nem azt amire szószerint aztmondom, hogy b*ssza a fülem...
2014. márc. 7. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Rocker srác létemre én a nem hörgő, nőies lányokat szeretem. Tetszenek a rocker lányok is, de nem a hörgős fajták. :)
2014. márc. 7. 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó, hát én ilyen hangtechnikus alkat vagyok, nincsenek stílusra meg esztétikumra megkötéseim, csak az üzenet találjon szíven. Sokszor nem kellemes, ami valódi. Persze, hogy a szépséget jobb megtalálni egy valóban szép műben, emberek volnánk, a jót és a szépet akarjuk, ha lehet, kizárólag. Bennem inkább (a tecnikai felkészültség mellett) a "kellemetlen" vállalása gerjeszt nagy megbecsülést a "nehezebb" irányzatok művelői felé. Tény, hogy jobb napokon nem annyira akarom érteni őket, de az elismerés változatlan. Tényleg sehol nem említem, hogy lány-e, fiatal-e... :)
2014. márc. 9. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!