Szerintetek a lenti leírás alapján bunkó vagyok?
Figyelt kérdés
Egyik barátom folyamatosan mondja, hogy így meg úgy jó a barátnőjével, dúl a láv. Nekem nincs barátnőm, meg nem hiszem, hogy a közeljövőben lesz. Egyszerűen nem érdekel engem, hogy mi van velük. Megmondtam neki, hogy ha valamit róla akar mondani, hagyjon békén. Emiatt bunkó vagyok? Nyilván örülni kéne, hogy jó a barátomnak, de ez olyan, mint ha egy ismerősöd kapna egy fullos telefont, te meg valami gagyit. Én nem tudok örülni más boldogságának.2014. márc. 8. 20:11
11/15 A kérdező kommentje:
Megyek is.
2014. márc. 8. 22:55
12/15 anonim válasza:
Nem kell sajnálni, de támadni se.
Mégis mi a lóf.-nak örüljön, mikor nincs rendben a saját élete? Tapsikoljon más boldogságának, mikor a magánélete romokban van? Ezt komolyan gondoltad?
Nem azt írta, hogy utálja emiatt barátját. Sem pedig azt, hogy szétakarja őket választani. Nem csak fekete és fehér van.
13/15 anonim válasza:
hiába megy,külföldre,ha emberileg egy rakás szar,önsajnáltató farok
14/15 anonim válasza:
"Én nem tudok örülni más boldogságának."
Nem is kell, de azért nem kell elküldeni a 3,14csába, mert neki olyan van ami neked nincs. Meg kell hallgatni, azt kész. 1ik füleden be, 2ikon ki.
Van 1 munkatársam, aki 1 történetet naponta 6-7x elmesél nekem. Ő észre se veszi, hogy hányszor mondja el. Én ezért nem küldöm el az anyjába, hanem meghallgatom, azt kész, 1ik fülemen be, 2ikon ki.
15/15 A kérdező kommentje:
Egyes emberek hol olvasták azt, hogy elküldöm a francba? Azt írtam, hogy hagyjon békén. Mikor elkezd mesélni, megmondom, hogy bocs, de ezt mondd más valakinek, aki meghallgat. Amúgy nekem mi hasznos származik abból, ha valaki boldog? Nem ítélek el senkit, mert boldog, csak közömbös vagyok iránta. Ha neki jó, legyen, kész.
2014. márc. 9. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!