Szerintetek a lenti leírás alapján bunkó vagyok?
"Én nem tudok örülni más boldogságának."
Megfogalmaztad azt, amitől Magyarország ott tart ahol. Sok irigy, bivaly zsírmagyar. Megdöglött a tehenem? Dögöljön meg a szomszédé is!
Gratulálok hozzád, anyukád biztos büszke rád.
"de a barátjáról van szó,te nem valami jött mentről az utcán.te ennyire ki.ba..tt agyhalott vagy? Ez masszívan rosszindulat,és irigység...ez kb olyan ha valakinek mesélsz valami jóról ,ami megtörtént veled,és látod azt a nemtetsző gúnyos tekintettel,és majd megfullad az irigységtől.igaza van annak,aki azt írta,pont az ilyenek miatt tart itt az ország!"
Kicsit vegyél vissza, nem az anyáddal beszélsz.
Mellesleg a másik félnek lehetne annyi esze, hogy nem zeng ódákat a kapcsolatáról, mikor tudja, hogy ez mennyire rosszul esik a barátjának. Gondolom te sem kezdesz el egy vaknak arról regélni, hogy milyen szép ez is, meg az is. Vagy egy tolókocsisnak, hogy milyen király futni. És még sorolhatnám. Az éremnek két oldala van, kancsóka.
Az éremnek két oldala van. Na igen.
Ezt olvastad? "Én nem tudok örülni más boldogságának."
Még a végén úgy megsajnálom szegény kérdezőt, hogy el is sírom magam.
Bunkó és irigy vagy, kedves kérdező. Menj külföldre, ahogy tervezed, egy bunkóval kevesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!