Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy szemét dög vagyok, lehetet...

Egy szemét dög vagyok, lehetetlen személyiséggel de senki sem hiszi el nekem a barátkozásaim/kapcsolataim elején. Mit tegyek? :D

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 19:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Kisfiam, az én időmben még nem így beszéltek az öregekkel, szégyelld el magad! Akkor is ha nő vagy :D De amúgy ja, nem akarok már változni. Csak tudatni az emberekkel ezt a csodás információt, hogy kíméljék magukat tőlem :D
2014. márc. 8. 22:45
 22/24 anonim ***** válasza:
olyan nagyon nem vagyok én kicsifiú,na de nincs harag :))) előre tudtam,hogy egy szemét dög ezt válaszolja.azt tedd ,hogy minél jobban vetközz ki az emberi mivoltodból,tépjed a hajad,vicsorogjál minél jobban,hogy féljenek tőled és elkerüljenek :))) úgy hirtelen a földhöz is verheted a fejed.mondjuk ,ha nekem lenne egy ilyen példányom a hisztizését egy vödör hideg vizzel oldanám meg :P
2014. márc. 8. 23:05
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat, kedves " nem annyira kicsifiú", mindenképpen megfogadom őket :D
2014. márc. 8. 23:15
 24/24 anonim ***** válasza:
söt,ha nagyon kedves dög akarsz lenni,feltételezem,hogy nem ,na de mindegy akkor mondhatod "Nagyfiú" vagy nagyon-nagy fiú :))) -tisztelettel öreganyám és maradj mindig is egy rendes kis piszok :D
2014. márc. 8. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!