Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy szemét dög vagyok, lehetet...

Egy szemét dög vagyok, lehetetlen személyiséggel de senki sem hiszi el nekem a barátkozásaim/kapcsolataim elején. Mit tegyek? :D

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
az emberiség alja vagy, piszok dögledés.mit tegyél?! kösd fel magad,te aljadék,na most elégedett vagy??? megkaptad :))))
2014. márc. 8. 20:39
 12/24 A kérdező kommentje:
Felkötni azért nem fogom magam, szemég dög vagyok, nem öngyilkosjelölt :D De köszi a választ~ :#>
2014. márc. 8. 20:42
 13/24 anonim ***** válasza:
jó ,akkor legalább a lábadat vagy a kezedet kösd fel,hogy olyan felkötött szerű dög legyél
2014. márc. 8. 20:54
 14/24 A kérdező kommentje:
Tetszik a humorod~ :D lolz
2014. márc. 8. 20:56
 15/24 anonim ***** válasza:

na-na vigyázz,nekem meg az ilyen aljas dögök tetszenek:)))

de azért ne változz meg,maradj rendületlenül a világ legszemetebb döge

2014. márc. 8. 21:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Olyan dög vagy, hogy idáig bűzlesz. Ez tűrhetetlen, legalább ismeretleneket ne inzultálj.
2014. márc. 8. 21:10
 17/24 A kérdező kommentje:

Hidd el, nem tetszene neked ez gyakorlatban~ :D

Utolsó kommentelő, köszönöm az őszinteségedet :D megtisztelsz vele!

2014. márc. 8. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:
gyakorlatban nem tetszene bizony,én csak így elméletben gondoltam:) te dög,amúgy én egy ártatlan maszületett bárány vagyok,még csak az hiányozna nekem egy elvetemült dög,úgy kéne nekem mint a nőknek a havibaj.amúgy miben áll a szemétkedésed te pokolravaló? :))))
2014. márc. 8. 22:16
 19/24 A kérdező kommentje:
Érdekes szemlélet, az biztos :D fentebb leírtam mondjuk, de megteszem neked ismét, - hajlamos vagyok kikészíteni az embereket, önző vagyok, hisztis, vitázós, nevelhetetlen, nem véletlen intem magamtól az embereket :'D
2014. márc. 8. 22:29
 20/24 anonim ***** válasza:
aha,szóval egy nyugdíjas vén komcsi vagy aki már nem is akar változni ,mert már minek? ez igaz,elég nagy szemét dolog.hogy mit tegyél azt mindjárt kitalálom,pillanat türelmet kérek
2014. márc. 8. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!