Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ér valamit: szorgalom?

Ér valamit: szorgalom?

Figyelt kérdés

Kezdem úgy érezni, manapság csak a lustaság, a feladatok ellógása a jó! Ha már szorgalmas vagy akkor te vagy a rossz!

Kérlek cáfoljátok, vagy támasszátok alá!

Köszönöm!

2014. márc. 7. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert szar iskolába jársz.
2014. márc. 7. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne engedd magad elpuhányosítani: csak a szorgalom az egyik biztos pont az életben, ez mindig így van. Egy-két alkalommal csalódni fogsz, de megéri, hidd el. Ne bámulj össze-vissza, csak előre nézz is előre tarts!
2014. márc. 7. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt hiszem elég fiatal lehetsz még.

A szorgalom mindig becsületesebb, és értékesebb, csak sokan tagadják, mert strébernek tűnhetnek.

De hidd el, egyetemen ez iszonyatosan nagy érték.

2014. márc. 7. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
A szorgalom nagyon sok mindent képes helyettesíteni, a leghasznosabb tulajdonság szerintem.
2014. márc. 7. 20:55
 5/7 anonim válasza:

Én szorgalmas vagyok,de ahogyan az első írta:szar suliba járok.

Rajtam élősködik az osztály lustább rétege...

Mindent megcsinálok határidőre,tanulok,minden...ők meg másolnak és halasztanak:)

és kezdem azt érezni,hogy fölösleges másnak dolgoznom...

2014. márc. 7. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ér. Többre megy az életben egy szorgalmas, de tehetségtelen ember, mint egy tehetséges, de motiválatlan.

Szorgalom nélkül sehova nem haladsz.

2014. márc. 7. 23:36
 7/7 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok (lány) és szakmát tanulok. A gyakorlati helyen érzem ezt, ahol vagyok.

9-16h-ig kell bent lennünk, de úgy érzem, hogy jobb szemmel nézik azt, aki rendszeresen elkérezkedik fél vagy negyed órával hamarabb, mint aki próbál csinálni valamit és esetleg bent marad négyig.

Tudom magamról, hogy lassabban dolgozok, ezért gyakorolok és próbálok gyorsítani a tempón. Már csak azért is, mert év végén a vizsgára meg van szabva, hogy 5 óra áll rendelkezésre.

Úgy vagyok, hogy tanulni mentem oda, nem pedig barátokat szerezni , mindenkivel igyekszem kedves lenni, de nagyon magánbeszélgetésekbe nem belemenni.

2014. márc. 8. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!