Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Perverz vagyok? 13/F

Perverz vagyok? 13/F

Figyelt kérdés

Van egy lány aki az osztályomba jár és nagyon tetszik :D

Szeretnék vele sűrűn beszélni és hülyéskedni stb.

Múltkor rá csaptam a seggére mert nagyon szép lány :)

Tök jó érzés volt. Néha amikor előttem van (10-20 centiméterre kb.) akkor közelebb megyek hogy meg fogjam a fenekét :)

Táncórán (kötelező lett a sulinkban) 2 terem van. Az egyikbe szoktunk táncolni meg a fiúk öltözni. A másikba csak a lányok öltöznek. Ha be vagy ki szeretnénk menni ebből az "épületből" akkor a lány öltözön kell keresztül menni, én sietek hogy láthassam azt a lányt öltözés közben :) és akkor perverz lennék ha megölelném?

Rendes válaszokat kérek.

Más térben semmi gond sincs velem mert nem mondok durvákat meg perverz mondatokat, és ha perverz vagyok akkor milyen szinten? Nagy baj-e hogy ezeket csinálom. A lány nem olyan rib*** de nem is az a kemény.

(NEM GONDOLOK SEMMI OLYANRA HOGY SZŰZESSÉG ELVESZÍTÉSE)

Normális vagyok :)

Köszönöm előre is a válaszokat :D

2014. márc. 6. 17:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Most igaza van az előzőnek. Ez nem perverzség, ez a mostani korosztály nagyon el van csiribálva, halvány gőzük sincs mi fán terem a perverzió. Ez simán tuskóság. Nem kell túlragozni, és társadalmilag esetleg elfogadottabb köntösbe burkolni.
2014. márc. 6. 19:31
 12/20 anonim ***** válasza:
41%

Jaj istenem, ezt az egyoldalú hozzászóló sereget... :S Én a 80-as években voltam iskolás gyerek, és tényleg bár sokkal sokkal visszafogottabbak voltunk (nem magamról írom, mivel én nagyon szégyenlős voltam), de a legtöbb fiú pontosan 11-12 évesen csapkodta a lányok fenekét, és épp ahogyan a kérdező is jelzi: a csajok picit eljátszották a "mérgit", közben meg titokban tetszett nekik, h érdeklődnek utánuk, és somolyogtak. :P

Kedves kérdező, nem vagy perverz. Ez természetes nemi kíváncsiság, az életkorodnak megfelelően. :) Leírásod szerint nem bántani akarod a lányokat és nem vagy tahó. Érzed a "tavaszt", de a csajok is. ;)

Paskold csak nyugodtan a feneküket továbbra is, ahogy eddig. Persze továbbra se semmi vadulás. ;)

Egy pedagógus.

2014. márc. 6. 20:25
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a #12-es válaszolónak :D

Végre valaki megértett

2014. márc. 7. 14:42
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
De hülye vagy.. Előbb öleled meg minthogy hozzáérj a fenekéhez. Szerintem hatalmas bunkósság és csak kifejezed vele hogy szimplán testi vonzalmat érzel iránta. Ne legyél már óvodás. ha tetszik meny oda hozzá és beszélj vele. Majd ha olyan közel kerültök egymáshoz öleld meg. Írj privit ha segítség kell mert hidd el tudok neked segíteni,, sokat.. 14/f
2014. márc. 7. 20:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Á, a "tapasztalt" 14 éves. :)) A pedagógus meg leszavazva. :)) Nem csoda, a kamaszok "biztosan nem" infantilisek, mivel vita nélkül "nem hasznos"-ként pontoznak, "rendkívüli élettapasztalatukból és bölcsességükből" eredően. :)))
2014. márc. 10. 10:48
 16/20 anonim ***** válasza:
hát ha az a válasz tényleg egy pedagógustól jött, akkor no komment. rákenni a tahó viselkedést a tavaszra meg a kamaszkorra az elég gáz... attól, hogy valaki 13 éves és fiú, még lehet tisztelettudó a lányokkal. ahhoz, hogy tiszteletben tartsuk egymást, ahhoz nem kell X neműnek és Y korúnak lenni, az általánosan mindenkinek megy/menne, szerintem...
2014. márc. 11. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:
15. Szerintem ide nem a te tapasztalatod kell. Másba biztos sokat segitenél de ebbe nem tudsz mert nem vagy benne ebbe a korba. Én Pedig majdem pont ennyi idös vagyok igy tudom mi a menö, szokás és a többi
2014. márc. 12. 06:49
 18/20 anonim ***** válasza:
33%

Előző:

akik most felnőtt, nyilván az is volt kamasz. A mi időnkben erkölcsösebbek voltak az emberek, átlagban, főleg még gyerekkorban (kamasz korban). De ha a fiúk 11-13 évesen paskolták a lányok fenekét néha a szünetekben, azt természetesnek vettük, nemi kíváncsiságnak, és nem udvariatlanságnak, és utólag, felnőttként is így gondolom, főleg gyermekpszichológiai tanulmányaimat követően.

Hangsúlyozom: kiskamasz korban mondható ez természetesnek! Esetleg kisebb korban. De nem 14 éveskor felett! Szóval 13 évesen még bőven belefér, sőt, hasznos, ha nem fojtja el a gyermek a nemi kíváncsiságát. Egy értelmes lány ezt épp úgy természetesnek veszi, mint azt, hogy a fiúk megpróbálnak a közelükbe férkőzni és akár megcsókolni a lányt.

Természetesen nem azt mondom, hogy gyakran, minden áron, vagy hogy a lány egyértelmű elutasítása ellenére is tegyék a fiúk.

Azt se mondom, h olyankor tegyék, amikor nem alkalmas, pl ünnepségen, tanórán , stb.

2014. márc. 12. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Ebben nem értek egyet. Szerintem 11 évesen ez még egy jó móka de 13 évesen már kellene annyira érettnek lenni hogy nem csapkodja az osztálytársa fenekét. Ha majd egyszer olyan kapcsolatba lesznek (szerelem) akkor egy idö után lehet valami ilyesmi de nem így. És az hogy több tiz éve valaki kamasz volt nem ugyan az mint most...
2014. márc. 13. 18:29
 20/20 anonim válasza:
Nem!A szerelem nem perverzség!Legyél vele kedves ,beszélgess vele,keresd a társaságát,hívd meg valamire.A lányok ezeknek örülnek nagyon!De szívesen segítek ilyen dolgokban.
2014. ápr. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!