Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Perverz vagyok? 13/F

Perverz vagyok? 13/F

Figyelt kérdés

Van egy lány aki az osztályomba jár és nagyon tetszik :D

Szeretnék vele sűrűn beszélni és hülyéskedni stb.

Múltkor rá csaptam a seggére mert nagyon szép lány :)

Tök jó érzés volt. Néha amikor előttem van (10-20 centiméterre kb.) akkor közelebb megyek hogy meg fogjam a fenekét :)

Táncórán (kötelező lett a sulinkban) 2 terem van. Az egyikbe szoktunk táncolni meg a fiúk öltözni. A másikba csak a lányok öltöznek. Ha be vagy ki szeretnénk menni ebből az "épületből" akkor a lány öltözön kell keresztül menni, én sietek hogy láthassam azt a lányt öltözés közben :) és akkor perverz lennék ha megölelném?

Rendes válaszokat kérek.

Más térben semmi gond sincs velem mert nem mondok durvákat meg perverz mondatokat, és ha perverz vagyok akkor milyen szinten? Nagy baj-e hogy ezeket csinálom. A lány nem olyan rib*** de nem is az a kemény.

(NEM GONDOLOK SEMMI OLYANRA HOGY SZŰZESSÉG ELVESZÍTÉSE)

Normális vagyok :)

Köszönöm előre is a válaszokat :D

2014. márc. 6. 17:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy perverz, csak primitív. Apukád nem mondott semmit..?
2014. márc. 6. 17:40
 2/20 anonim ***** válasza:
Hát csak egy kicsit :D
2014. márc. 6. 17:43
 3/20 anonim válasza:
100%

Attól függ, hogy a lány hogy érez irántad. Mit szólt hozzá, amikor rácsaptál a fenekére? Ne csak arra gondolj, hogy neked mi okoz örömet, hanem arra is, hogy a lánynak hogy esett amikor megfogtad a fenekét, és hogy reagálna, ha megölelnéd öltözés közben.

Milyen viszonyban vagytok egymással? Mit gondolsz, örülne, ha közelednél?

2014. márc. 6. 17:47
 4/20 anonim válasza:
Csak pöpp aki azt hiszi hogy ezzel bevágódik.:")
2014. márc. 6. 17:53
 5/20 A kérdező kommentje:

#1 Nem mondtan neki el

#2 köszi az őszinteséget xD

#3 nem az öltözés közbe ölelném meg xDD

Amùgy baráti viszony van. Ja és nevet meg egy kicsit haragszik. Nem lehet mérges annyira mert mosolyog :)

2014. márc. 6. 17:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem 'normális' vagy, nem 'perverz' vagy, hanem tahó-bunkó. akkor csapkodd egy lány fenekét, akkor tapogasd stb. ha ő beleegyezik, ha ő is élvezi. csak úgy ne...... ha így folytatod, pofára fogsz esni, mint a zsírosdeszka. és ha így lesz, ne csodálkozz és ne szitkozódj. ugyanez azért, mert feltételezed, hogy van olyan, hogy "r:banc fajta".
2014. márc. 6. 17:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
egyébként tapasztalatból mondom, hogy sok lány nem tud mit kezdeni azzal, ha belelépnek az intim szférájába. a többség egyáltalán nem azért vigyorog, mert tetszik neki a dolog, hanem mert zavarban van és mert ugye a társadalom szerint egy lánynak 'nem illik' nemet mondani, akkor sem, ha az lenne a legjobb, amit tehet...
2014. márc. 6. 17:59
 8/20 RomanReigns válasza:
2014. márc. 6. 18:02
 9/20 A kérdező kommentje:
#6 légyszìves ezt ne ùgy képzeld el hogy mindig. Eddig 2*szer tettem meg. És meg kérdeztem hogy haragszik-e és azt mondta hogy nem.
2014. márc. 6. 18:03
 10/20 anonim ***** válasza:
nem úgy képzeltem, hogy mindig, 0-24 ezt csinálod, és feltételezem, hogy fejlődsz, tanulsz és nem csinálod többet. nem akarlak leírni, viszont figyelmeztetni igen.
2014. márc. 6. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!