Miért van egyes embereknek lufi fobiajuk, miért felnek tőle? Tiszta rohely.
Hallottam már olyat,hogy van aki fél a lufiktol,ha lufit lát,a hideg rázza,és általában azt Hallottam,hogy lányoknál van ez a lufi fobia,félelem.
De miért kell a lufitol felni aki fél tőle?
Kiskoromban nekem még szórakoztató is volt az, mikor kidurrant a lufi. Imádtam túlfújni, hogy paff, arconcsapjon. Ja meg mindíg ki akartam őket harapni.
Én tényleg egyetlen egy embert sem ismerek, akinek ilyen fóbiája lenne. Ha az előző hsz.-szel megbántottam valakit, akkor elnézést, de számomra ez felfoghatatlan. :D
Én két srácot ismerek, legjobb barátok, az egyik a lufiktól retteg, a másik a bohócoktól. Amikor ezt meghallottam, mondtam is nekik, hogy na, veletek is móka lehet egy gyerekzsúr... :)
Egyébként roppant nagy közönyről tesz tanúságot, aki úri passziónak feltételezi más fóbiáját. Ha neked nincs semmiféle félelmed, az nagyszerű dolog, de ettől másnak még lehet. Olvass egy kicsit utána (úgysem teszed, tudom), nagyon-nagyon régi feljegyzések tanúskodnak emberek fóbiáiról, azokból az időkből is, amikor szerinted még nem az volt, hogy "nem tudták, mit csináljanak jó dolgukban". Lehet, hogy akkor lufi még nem volt, de volt más.
Szerinted egy férfi nem tud megijedni, ha kipukkad egy lufi? Nem kell lufifóbiásnak lenni, hogy megijedj egy zajtól. Van, amikor a saját telefonom csörgésétől ugrok egyet, annyira belemerülök a munkába, ez nem jelenti azt, hogy félek tőle.
Egy férfi meg, ha meg is ijed, nem fog hozzád fordulni, és közölni veled sokkos állapotban, hogy beszart a pukkanástól.
Egyébként mint egy óvodás ismételgeted, hogy "de a lányok félnek, de a lányok félnek."
Mert ez így van,és hogy értsétek meg.
Én egy dologtól felek,ha a lufi boltom becsodol,de remélem nem fog,mert még azért van. Vásárló:)
Tehát a szánkba akarod rágni, hogy a lányok félnek a lufitól? Miért?
Akkor van neked lufiboltod, amikor nekem egyszarvú farmom. Úgy hangzik minden, amit leírsz, mintha egy butább tinédzser írná.
Ezt én sem értem miért félnek tőle, főleg a nők, pedig aranyos és ártatlan teremtmény a lufi. Èn mondjuk kedem a lufikat:)
És olyan (főleg lány) van aki pont ellenkezőleg van ezzel, imádja a lufikat, meg velük játszadozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!