Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kopaszság igénytelenség?

A kopaszság igénytelenség?

Figyelt kérdés

Igénytelen aki kopasz, mert nem akar fésülködni, hajat mosni, fodrászhoz járni 2 havonta?

De borotválja a fejét mondjuk 1-2 hetente.

Sok ismerősöm szerint "lusta" az az ember, aki azért lekopaszítja a fejét, hogy megússza a hajmosást!

Egyet értesz?

2014. márc. 2. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Abban nem hogy azért vágja le hogy elkerülje a tisztálkodást, ha másfél méteres hajad van akkor is kell mosni rendszeresen mint a fejbőrt is.

Katonáknál börtönöknek azért volt kopaszság mert nem volt idő hogy most törölgesd szárítgasd, ezért vágták le.

Úgy gondolom hogy ha munkádból kifolyólag nem olyan helyen dolgozol ahol tiszta mocsok lesz a fejed, akkor nem kell lenyírni, más ember aki egy életre kopasz lett örülne ha fésülhetné formázhatná a haját, gondold át :)

21F

2014. márc. 2. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valaki kényszerből teszi, mert már amúgy is kopaszodik és inkább leborotválja teljesen kopaszra, de alapvetően nem tartom lustaságnak, még akár praktikus is lehet, viszont van olyan, akinek kegyetlenül rosszul áll, sőt akár nevetségesen.
2014. márc. 2. 13:32
 3/8 Agytörzsi Prof. válasza:
100%

Nem, én kb 22 éve vagyok kopasz, hajam lenne, de mindig levágom.

Ez nem igénytelenség, hiszen így ápolom a "hajamat" Hetente vágom magamnak.

Az oka egyszerű: fejre izzadós típus vagyok, és pont ettől lesz állandóan ápolt a fejem. Ha már fél centit nő, akkor viszket, minden bajom van vele.

2014. márc. 2. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet.

Fejet úgy is mosnia kell, egy férfi hajmosás + szárítás nem egy nagy dolog. Megtörlöd és száraz is. hacsak nem hosszú hajad van vagy fél óráig zselézed.

2014. márc. 2. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
igen. te rettentően igénytelen vagy szégyelld el magad!
2014. márc. 2. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés.

Ennyi erővel a borotvált arc is igénytelenség?

A lányok/nők borotvált hónalja, lábszára, egyebe is igénytelenség?

A fenét. Divat, vagy csak egyszerűen úgy tetszik az adott testrész tulajdonosának.

2014. márc. 2. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ekkora hülyeséget sem nagyon hallottam még. Milyenek azok az ismerősök? Elég hülyék azt innen megmondom.
2014. márc. 2. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
"Egy szép arcnak kell elég hely" Ezt egy kopasz tanárom mondta nekem xD
2014. márc. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!