Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj, ha fiús vagyok?

Az baj, ha fiús vagyok?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és nagyon szeretek focizni, kedvenc színem a kék, és csak kevés lány barátom van . Kisiskolás koromban vonalzóval kardoztam , felmásztam a tetőkre (kaptam is érte ) , radírkilövőztem és kis kocsikkal játszottam. Oviba farsangon focistának öltöztem. Ja és rövid hajam van. Falra mászok az olyan dolgoktól , mint a körömfestés, sminkelés , naponta többször átöltözés stb.. Van egy nővérem 15 éves és az ilyen dolgaitól kiugranék az ablakon. Nem jön velem ki focizni, játszani csak azért mert: " Jaj össze fok koszolódni az új ruhám.." A szüleim persze azt mondják vegyek róla példát, és ne viselkedjek úgy ahogy. És már megtiltották, hogy a suliba focizzak, mert mindig tetőtől talpig sárosan jövök haza .. Tényleg baj ha ennúire fius vagyok ?
2014. febr. 27. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ugyan, kérlek. Nem sért, hogy nem lógok ki annyira; deviánsnak lenni nem az élet habos oldala. Már ha a szó tényleges definiálást vesszük. Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy amit te túlszexualizált, távolabb áll az igazságtól. Ha szembetalálnád magad egy fiús lánnyal, előbb kenne fel a falra, mint flangálna el előtted ilyen szöxi szerkóban.

A heteroszexuálisom pedig, köszöni szépen, jól van.

2014. febr. 27. 15:24
 12/19 anonim válasza:

"Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy amit te túlszexualizált, távolabb áll az igazságtól."

Mit is akartál ezzel elgagyogni?

"A heteroszexuálisom pedig, köszöni szépen, jól van."

A védekezés a bűn legmeghatározóbb jele. Valld be, a normális kamaty helyett ollózni szeretsz.

2014. febr. 27. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem zebra. De lehet, hogy kék. Szerinted tegnap volt, utolsó?
2014. febr. 27. 15:32
 14/19 anonim válasza:
Ne sértődj meg, nem bántani akarlak. Csak viccesen téves véleményed kellett a visszájára fordítani, nehogy még esetleg magad is elhidd. Erre pedig a legjobb eszköz a megalázás.
2014. febr. 27. 15:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Több kell ahhoz, hogy megsértődjek. De ha már itt tartunk, miben áll nálad a fiús megjelenés? A linkelt kép elmagyarázza az elképzeléseid, vagy még szeretnél hozzáfűzni valamit?
2014. febr. 27. 16:05
 16/19 A kérdező kommentje:
öö.. köszönöm a válaszokat, az utolsó tőlem kérdezte ???
2014. febr. 27. 17:14
 17/19 anonim válasza:
Nyugi, csak a felnőttek beszélgetnek. A papa nem haragszik a mamira, aki nem is leszbi, nincs semmi gond.
2014. febr. 27. 17:18
 18/19 anonim válasza:
nagy a lábad? :D
2014. febr. 27. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Kitől kérded? :)
2014. febr. 27. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!