Mi lehet az oka, hogy jobban érzem magam fiús ruhákban?
Vagy esetleg, konkrétan fiúruhákban.
Soha nem voltam az a lányos lány, de az anyukám nyomására az általános végétől nőiesebb, színesebb ruhákat kezdtem hordani. Néha elégedett voltam, ha rendben volt az összkép (nem értek a divathoz, ezért nekem az teljes siker :D), de ennyi.
Viszont fiús ruhákban, vagy konkrétan fiú ruhákban egyszerűen sokkal jobban érzem magam. Eddig azt hittem, a ruha csak ruha, de ez teljesen más, mint a szokott ruháimat hordani, pedig csak pulcsikról van szó, máris jelentősen jobban érzem magam. Szeretnék teljesen fiús cuccokat hordani, mert attól talán csak javulna az énképem, vagy nem is tudom, de félek a környezetem véleményétől...
Mitől lehet ez? Vagy normális egyáltalán? :/
16/lány
Dettó, nálam is ez van, valamiért én is előnybe helyezem a fiú ruhákat mint a lányos toppokat meg nyári ruhákat.
Én sem tudom megmagyarázni hogy miért... de ha megkéne akkor azért mert valahogy jobb hangulatom lesz tőle, meg hát kényelmesek is. :D
Egyértelmű a válasz: mert kényelmesebbek a férfi ruhák, mint a női ruhák :D
Egyáltalán nem meglepő, de azért nem árt ha megtanulsz nőiesen öltözködni, mert azért mégis csak nő vagy.
Velem is igy van,mondjuk az anyukam engedi h ugy jarjak ahogy akarok...En azert szeretem a fiu ruhakat mert kenyelmesek,nem tapadnak ram.
Jarj olyan ruhaban amit kenyelmesnek erzel es sz*rd le magasrol masok velemenyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!