Szerintetek is tul fius vagyok?
Igen.
Amúgy bugyit hordasz vagy alsógatyát?
És megnézted már mi van odalent? xD
Én nem értem. Minden rendben van, mégis idegesit. Akkor mégsincs minden rendben.
"nem azert mondom mert azt akarom h valamelyikuk is szerelmes legyen belem,dehogyis"
Hát dehogyisnem. Most jött el az ideje, hogy magadnak is beismerd, igenis ezt akarod. Ebben semmi szégyelnivaló, sem furcsa nincs. Sőt, az lenne furcsa ha nem igy lenne.
Nem vagy túl fiús..
1.Szoknyával nem divatolnak, inkább a farmernadrág,cicanadrág ami menő úgyhogy ebből a szempontból semmi nincs.
2.Sok lány focizik, vagy játszik más "fiús" sportot.Nem értem ez miért lenne nem függő.
3.Az "átlagos" lányok se szeretik annyira a rózsaszínt.Jó persze van 2-3 rózsaszín ruhájuk, de nem viszik annyira túlzásba.Akiken meg fullrózsaszín van mindig az meg plázacica.
A fiúk meg már csak ilyenek diákkorban majd kinövik egyszer :)
Bocs de megis milyen kerdes az h milyen bugyit hordok?Meg a neveteket sem tudom,de monjam meg milyen bugyit hordok?
Kedves egyes,lany vagyok...biztos:D
Nem akarok nekik tetszeni,ki nem allhatom azokat a fiukat...
Foleg azert mert sokszor megalaztak es bunkok.Annak orulnek a legjobban ha inkabb hozzam sem szolnanak...Ugy h nem hiszem,h ez szerelem lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!