Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is tul fius vagyok?

Szerintetek is tul fius vagyok?

Figyelt kérdés
Kis korom ota volt rajtam ugy kb 3-szor szoknya,a focit most hagytam abba(nem azert mert nem szeretem,sot,hanem mas okok miatt)metalt es rockot hallgatok,utalok mindent ami rozsaszin,inkabb a szuperhosos filmeket szeretem,kedvenc szinem a zold,a porosz kek es a tengereszkek...Felre ne ertsetek,nem fogok megvaltozni es nem is akarok csak a velemenyetekre vagyok kivancsi mert egyszeruen kiborit h a fiuk ugy kezelnek mint egy "haverjukat"(nem azert mondom mert azt akarom h valamelyikuk is szerelmes legyen belem,dehogyis),hatba veregetnek es engem traktalnak az olyan hulye gondolataikkal h "nezd milyen jo csaj"...Remelem ertitek...Elore is koszi!
2013. okt. 1. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Amúgy bugyit hordasz vagy alsógatyát?

És megnézted már mi van odalent? xD

2013. okt. 1. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Hàny éves vagy?
2013. okt. 1. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Én nem értem. Minden rendben van, mégis idegesit. Akkor mégsincs minden rendben.

"nem azert mondom mert azt akarom h valamelyikuk is szerelmes legyen belem,dehogyis"

Hát dehogyisnem. Most jött el az ideje, hogy magadnak is beismerd, igenis ezt akarod. Ebben semmi szégyelnivaló, sem furcsa nincs. Sőt, az lenne furcsa ha nem igy lenne.

2013. okt. 1. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy túl fiús..

1.Szoknyával nem divatolnak, inkább a farmernadrág,cicanadrág ami menő úgyhogy ebből a szempontból semmi nincs.

2.Sok lány focizik, vagy játszik más "fiús" sportot.Nem értem ez miért lenne nem függő.

3.Az "átlagos" lányok se szeretik annyira a rózsaszínt.Jó persze van 2-3 rózsaszín ruhájuk, de nem viszik annyira túlzásba.Akiken meg fullrózsaszín van mindig az meg plázacica.

A fiúk meg már csak ilyenek diákkorban majd kinövik egyszer :)

2013. okt. 1. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
tényleg, milyen bugyit hordasz? :D ez sokat elárul
2013. okt. 1. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális vagy. Bár én a focit akár lány vagy, akár fiú ellenzem, de ez már csak saját vélemény. Semmi baj nincs veled. Viszont úgy gondolom, hogy - bár nem tudom hány éves vagy - ezt kifogod nőni.
2013. okt. 1. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
kicsit fiús vagy.. de ha téged nem zavar kiiit érdekel? :D és nyugi, van olyan fiú is aki az ilyeneket szereti :D
2013. okt. 1. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
am régebben én is ugyan ilyen voltam.. összejöttem egy fiúval, és meg is változott.. :D
2013. okt. 1. 20:14
 9/10 A kérdező kommentje:

Bocs de megis milyen kerdes az h milyen bugyit hordok?Meg a neveteket sem tudom,de monjam meg milyen bugyit hordok?

Kedves egyes,lany vagyok...biztos:D

2013. okt. 2. 10:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem akarok nekik tetszeni,ki nem allhatom azokat a fiukat...

Foleg azert mert sokszor megalaztak es bunkok.Annak orulnek a legjobban ha inkabb hozzam sem szolnanak...Ugy h nem hiszem,h ez szerelem lenne...

2013. okt. 2. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!