13 éves lány vagyok, és nagyon szeretek focizni, kedvenc színem a kék, és csak kevés lány barátom van . Kisiskolás koromban vonalzóval kardoztam , felmásztam a tetőkre (kaptam is érte ) , radírkilövőztem és kis kocsikkal játszottam. Oviba farsangon focistának öltöztem. Ja és rövid hajam van. Falra mászok az olyan dolgoktól , mint a körömfestés, sminkelés , naponta többször átöltözés stb.. Van egy nővérem 15 éves és az ilyen dolgaitól kiugranék az ablakon. Nem jön velem ki focizni, játszani csak azért mert: " Jaj össze fok koszolódni az új ruhám.." A szüleim persze azt mondják vegyek róla példát, és ne viselkedjek úgy ahogy. És már megtiltották, hogy a suliba focizzak, mert mindig tetőtől talpig sárosan jövök haza .. Tényleg baj ha ennúire fius vagyok ?
Még szerencse, hogy 13 évesen nem a sminkelésen jár az eszed, ez lenne a normális.
Amúgy én is ilyen vagyok, dehogy baj :D
2014. febr. 27. 14:36
3/19 anonim válasza:
A rövid haj kivételével nekem az összes többi dukál egy lánynál! :D
16/F
2014. febr. 27. 14:36
4/19 anonim válasza:
Dehogy baj! Mindig légy önmagad. Amit te szeretsz úgy is azt fogod csinálni, nem?:) Az meg nem jó, ha rád erőltetik, azt, hogy vegyél példát a nővéredről. Egyéniség vagy, maradj ilyen. :)
Lehet szexi a tomboy stílus is. Persze ha van párszázmilliód, az sokat segít a kivitelezésben.....
2014. febr. 27. 14:50
6/19 anonim válasza:
erről pont a sulimből egy 13 éves kiscsaj jut az eszembe...:D
2014. febr. 27. 14:57
7/19 anonim válasza:
sulimból*
2014. febr. 27. 14:57
8/19 anonim válasza:
Nekem is ezt mondták, meg hogy majd kinövöm. Most itt vagyok 19 évesen, még mindig tornacipő a kedvenc viseletem, inkább megyek darts-ozni a srácokkal plázázás helyett, és hidegen hagy a divat. :D
Szerintem egyáltalán nem baj, inkább viselkedj úgy, ahogy szeretnél, mintsem hogy megfelelni akarj a tömeg elvárásának.:)
2014. febr. 27. 14:59
9/19 anonim válasza:
A "tomboy stílus" nem... "szexi". Ha te ténylegesen azt képzeled, hogy az a cucc fiús, el vagy tévedve. De bődületesen. A "tomboyok" nem szexik, leszarják, mi szexi, közelében sem járnak a dolognak. Nagyon fiús természetűek.
Az más kérdés, hogy lányos vonásiak vannak testre és arcra, de viselkedésben, felfogásban és öltözködésben Fiúsak. Nem szexik. Jó ég.
2014. febr. 27. 15:14
10/19 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 15:14
Csak nem te is egy leszbi butch vagy? Mi van, sért, hogy nem is lógsz ki annyira a többségi társadalomból, mint szeretnéd? Hö-hö, kis deviáns nyuszi-muszi....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!