Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg nem szeretik azt az...

Tényleg nem szeretik azt az emberek, ha egy nőnek van tartása?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésnél kaptam hideget-meleget, mikor leírtam, hogy nekem csak monogám kapcsolat jöhet szóba, és addig, amíg egy ilyen ki nem alakul, nem is bonyolódok kalandokba sem, szépen várok. Az is az igazsághoz tartozik, hogy képtelen vagyok érzelmek nélkül lefeküdni valakivel, és igazából nincs szükségem szexre, tehát inkább akarom a komoly kapcsolatot, mint szükségem van rá. Ez miért baj? Mért kell minden nőnek "dughatónak" lennie kapcsolaton kívül?

2014. febr. 27. 12:12
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: Ha nem tud kielégíteni a párom, akkor nem a megcsalás a megfontolandó, hanem az, hogy valamilyen módon meg tudjuk a gondot. Vagy szerinted egyből el kéne menni nőzni/pasizni? Kommunikáció emberek, kommunikáció!!!
2014. márc. 1. 18:59
 32/33 anonim válasza:
Szerintem ez épp,hogy normális.Nem adod magad oda könnyen senkinek mint a legtöbb mai lány,tisztelet a kívételnek akik bármelyik szembe lévő férfival el etye-petyéznek...Ne figyelj oda az ilyenekre,ez épp,hogy normális dolog.
2014. márc. 22. 19:22
 33/33 anonim válasza:

A téma folytatása az érdeklődőknek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2015. ápr. 6. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!