Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg nem szeretik azt az...

Tényleg nem szeretik azt az emberek, ha egy nőnek van tartása?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésnél kaptam hideget-meleget, mikor leírtam, hogy nekem csak monogám kapcsolat jöhet szóba, és addig, amíg egy ilyen ki nem alakul, nem is bonyolódok kalandokba sem, szépen várok. Az is az igazsághoz tartozik, hogy képtelen vagyok érzelmek nélkül lefeküdni valakivel, és igazából nincs szükségem szexre, tehát inkább akarom a komoly kapcsolatot, mint szükségem van rá. Ez miért baj? Mért kell minden nőnek "dughatónak" lennie kapcsolaton kívül?

2014. febr. 27. 12:12
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ja igen, és Napietus vagyok, meg frusztrált. Hahahahaha...
2014. febr. 27. 13:06
 12/33 anonim ***** válasza:

Haha beírtam a google-ba a Napietus szót, mert fogalmam sem volt mi az, aztán látom majdnem mindenki azt írta tűnjön el az oldalról 100%-ra értékelve itt a gyakori kérdéseken.

Megkérdezhetem hogy érted el ezt? :D

2014. febr. 27. 13:40
 13/33 anonim válasza:
Akik nem szeretik a nőket tartással, azoknak nincsen tartásuk.
2014. febr. 27. 13:45
 14/33 A kérdező kommentje:
Úgy értem el, hogy leírtam, hogy aki nem tud hűséges lenni, az éljen kalandról kalandra, de ne szomorítsa a párját a viselkedésével.
2014. febr. 27. 13:48
 15/33 A kérdező kommentje:
Vagy mindketten hűségesek vagyunk egymáshoz, vagy nem lehet köztünk semmi. Szerintem ez fer, előre letisztázva persze, és emiatt lettem Napietus. Meg amiatt, hogy nekem nincs szükségem szexkapcsolatra meg kalandokra.
2014. febr. 27. 13:53
 16/33 anonim ***** válasza:

Ez egy alap levárás egy kapcsolatban és nem hiszem hogy emiatt olyan sokan kiakadnának rád.

De ha nem akarod elmesélni nem muszáj, csak kíváncsiságból kérdeztem.

2014. febr. 27. 13:57
 17/33 A kérdező kommentje:
Nyomták a "ez jár egy férfinak" témát, nekem meg elszállt az agyam. Jár a lóf*** jár nekik, az. Ha ennyire nem bírják visszafogni magukat, akkor mért nem élnek úgy, mint Charlie a Két pasi meg egy kicsi-ben? Nncs abban semmi kivetnivaló.
2014. febr. 27. 14:00
 18/33 anonim ***** válasza:
28%
Jogos. De hogy kit választasz az a te döntésed és a te hibád, ha nem a neked megfelelőt választod...
2014. febr. 27. 14:16
 19/33 anonim ***** válasza:
Tényleg nem. Persze "papíron" igen, meg hú, a tisztességes asszony nem jár ágyról ágyra, de sokszor az ilyen nőket frigidnek tartják, amiért nrm hajlandók akár flörtölni sem. Az még jobban fel szokta idegesíteni az embereket, ha hajadonsága ellenére még jól is érzi magát a bőrében és nem ácsingózik semmiféle pasas után.
2014. febr. 27. 16:01
 20/33 A kérdező kommentje:
Egyszer nekem azt mondták, hogy olyan vagyok a pasiknak, mintha az ajtót csapnák az arcukba. Mennyire igaz! De ettől még nem fogok megváltozni.
2014. febr. 27. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!