Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Titeket zavar ha egy...

Palix0312 kérdése:

Lányok! Titeket zavar ha egy fiú nem tudja kimondani a R betűt?

Figyelt kérdés
15/F Az lenne a problémám hogy nem tudom kimondani a "R" betűt. iskolában is mindig nevet rajta pár lány és nem tudom mit higgyek. Vagyis ez most csúfolódásképp csinálják vagy mert aranyos? nekem mindenki azt mondja hogy azért nevetnek meg ilyesmi mert aranyos ahogy mondom. barátnőm is mondja hogy cuki, de nem értem ebben mi a cuki? engem személy szerint zavar, hogy van egy ilyen beszédhibám.

2014. febr. 25. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az sokkal jobban fogja őket zavarni, ha hazudsz, ha kimaradozol, ha arcoskodsz, ha megcsalod őket, stb. Van az a kor, amit muszáj túlélni, aztán meg megkomolyodnak a dolgok és senki nem azután ítél meg, hogy raccsolsz vagy sem. 31/L
2014. febr. 26. 09:21
 12/15 anonim ***** válasza:
lépa letek mogyoló
2014. febr. 26. 11:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Poncius Pilátusz is raccsol, mégis király! Ne palázz latol.

Amúgy én személy szerint sz#rok rá :D Csak értem, mit beszélsz mert így is nagyothalló vagyok.

18L

2014. febr. 26. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
értsem*
2014. febr. 26. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

van két egyetemi tanárom, aki nagyon beszédhibás, nem csak az R-ek az S-ek se nagyon mennek, az egyik meg néha iszonyúan dadog, annyira, hogy nem érted mit mond. Olyankor elnézést kér, és mégegyszer nekifut.

Vannak olyan bunkók, akik kinevetik ezért, pedig mindkettő nagyon nagy tudású ember.

Az egyik nagyon idős, rá is mindig csak annyit mondanak, hogy cuki.

A másik fiatal, és minden lány döglik utána, nem hátrány a beszédhibája. Mégis nevetgélnek.

Ne zavartasd magad, mert mindenkit kinevetnek valamiért. Sokkal jobb beszédhibásnak lenni, mint teljesen tisztán beszélni hülyeségeket.

:)

Ha téged zavar, akkor próbálkozz megint logopédussal, biztos tud segíteni valamit, de ez igazából nem akadályoz semmiben.

2014. febr. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!