Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tűnt el végleg a romantika?

Miért tűnt el végleg a romantika?

Figyelt kérdés

Már csak a múzeumban található. Mert hiába integetek a nőknek romantikával, észre sem veszik a facebook-on. Nem is like-olnak, nem is veszik a lapot. Szerintem a való életben sem vevők már erre.

De, ha belinkelek egy Ferrari, Bugatti kocsi képet, arra rögtön ugranak, meg az izmos férfiakra.

2014. febr. 19. 21:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kedves kérdező mi neked az ideális nő?
2014. febr. 19. 22:41
 12/20 anonim ***** válasza:
A romantika egy életszerű gesztus, a facebook nem az.
2014. febr. 19. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Te nem az a kérdező vagy aki napi szinten tesz fel valami hasonló jellegű kérdést, és mindenre azt mondod a média tehet róla?
2014. febr. 19. 23:25
 14/20 A kérdező kommentje:
A 20-30 évesek egyáltalán nem foglalkoznak az emberek belső érzéseivel, tulajdonságával. Mindet csak a divat érdekli, hogy minél menőbbek legyenek, a külső a fontos nekik. 40 évtől felfelé már ott az a korosztály, aki foglalkozik az emberek belső értékével is.
2014. febr. 19. 23:53
 15/20 anonim ***** válasza:

nah ez is pont fordítva van.

40 évesen már csak annyi a lényeg,hogy legyen a nő szép fiatal és lehetőleg gyorsan meg lehessen dugni,aztán ne zavarjon túl sok vizet.

2014. febr. 19. 23:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ott tűnt el, hogy a facebook-ot akarod erre használni, és nem a való életet. A facebook nem túl romnantikus.
2014. febr. 20. 08:52
 17/20 anonim ***** válasza:
*romantikus
2014. febr. 20. 08:52
 18/20 anonim ***** válasza:

"minden nő inkább a külsőt nézi, mint a belső tulajdonságot, hála a médiában szereplő sorozatoknak"

Vagyis minden nő sorozatot néz szerinted, és el is hiszi/fogadja azt, ami abban szerepel.

TÉVEDÉS!

A nők is gondolkodó emberek, nekik is van kritikai érzékük, és közülük is nagyon sokkal sokkal fejlettebb lélekkel rendelkeznek annál, mintsem bevegyék a bullshitet.

Szóval nyugi. Néhány rossz tapasztalatból kiindulva nem kell mindjárt általános érvényű következtetéseket levonni az egész földkerekségre. :)

2014. febr. 20. 08:58
 19/20 anonim ***** válasza:

"A 20-30 évesek egyáltalán nem foglalkoznak az emberek belső érzéseivel, tulajdonságával. Mindet csak a divat érdekli, hogy minél menőbbek legyenek, a külső a fontos nekik. 40 évtől felfelé már ott az a korosztály, aki foglalkozik az emberek belső értékével is."

Bocsi, de ez sem igaz. Szerencsére...

Ez sem életkorfüggő. Van persze ez bizonyos érési, belátási folyamat, de sokan sohasem nőnek fel, mások már ilyen értékrenddel születnek. Ne hidd el, ha nem akarod.

Csak azt látom, borzasztó tévhitekben élsz. Más vagy, mint a kortársaid többsége, megkockáztatom, érettebb; de ez nem jelenti azt, hogy egyedül lennél. A hozzád hasonlók kisebbségben vannak, bezárkóznak, mert úgy érzik, ellenszélben vannak, mégpedig - ahogy írod - a többségi társadalom elvárásai és a média által gerjesztett fogyasztói eszménykép hatására. Igen, talán valóban kisebbségben vannak - de semmiképp sem egyedül!

Nekem is rengeteg problémát okozott ez a tévhit, amíg nem láttam át, hogy az, és nem találtam meg a saját helyemet ebben a világban. Attól még, hogy nem az az értékrended, mint a fentiek, még élhetsz teljes életet, és ugyanolyan jogod van minderre, mint bárki másnak.

2014. febr. 20. 09:02
 20/20 anonim ***** válasza:

A külsőd is árulkodik valamelyest a belsődről. Az igényesség (vagy igénytelenség) meglátszitk az öltözködésen is, szintúgy a hajviselet. Ha lusta disznó vagy, az is! :D

Valami alapján szelektálni kell kivel akarsz egyáltalán ismerkedni, utána jöhetnek a belső tulajdonságok is. Nem hiszem h a belső ne lenne fontos az embereknek, szerintem csak azért gondolod így (sorry) mert nem jutsz el addig h a másik belső tulajdonságait megismerhesd.

2014. márc. 1. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!