Miért tűnt el végleg a romantika?
Már csak a múzeumban található. Mert hiába integetek a nőknek romantikával, észre sem veszik a facebook-on. Nem is like-olnak, nem is veszik a lapot. Szerintem a való életben sem vevők már erre.
De, ha belinkelek egy Ferrari, Bugatti kocsi képet, arra rögtön ugranak, meg az izmos férfiakra.
lány vagyok ...és azt hiszem megyek veled a múzeumba...:((
Utálom a felszínességet...
a sorrendeddel van a baj.
megismerni,bebizonyítani,hogy férfi vagy,megszerezni a nőt és ez után romantikázhatsz.
de egy haverom aki az eladólányokra van specializálódva ő úgy nyomja,hogy futárral küld egy nagy csokor virágot a lánynak,benne a telefonszámával,hogy titkos imádó.
és felhívják a csajok,majd randi,megdugja és kezdi elölről.
szóval magadban és a taktikádban keresd a hibát.
az,hogy ráírkálsz idegen csajokra bármit is,abban mi a romantikus?
plusz a netes oltás a csábítás egy külön kategóriája,ami a figyelem az érdeklődés fent tartásáról és a nyomulásról szól,nem a romantikáról.
Tehát degradálod a nőket, mert nem tetszikelik a dolgaid fészbukon, egy online közösségi oldalon... jjjjólvan :D
Én is kecsegtetem a nőket romantikával, nincs bugattim, nem vagyok izmos, sem bred pitty, mégis jól esik nekik. Talán nem fészbuk tetszikkel kéne mérni az ilyet :)
Na most van elegem
1 a nő valóban szereti ha udvarolnak neki !!
2 és el is várja.
3 mindig a nő választ! (ezt minden férfinak szemelőt kell tartani)
4 A NŐ nem szereti ha udvarlásoddal megfojtod (szabad lélegzet biztosítása)
5 Soha ne csinálj magadból idiótát addig amíg nem vagy biztos a dolgodba ! (bár egy két lány szereti ,,)
6 első randin soha SOHA mondom SOHA ne vigyél virágot !!!!!
7 Ha randizol vele és nincs témátok ne ülj csendesen mindig várd meg azt a pontot amikor ő kezdeményez !
8 , 9 ,10
10 Ha le akar feküdni veled azt már a 2 menüpontban érezteti !!
aki ezt meg nem érti az ....................:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!