Hol lehet olyan fiúkat találni, akik értenek a romantikához?
Tudom-tudom, régimódi, meg konzervatív vagyok, meg álomvilágban élek, meg hasonlók, de akkora kérés ez a fiúktól? Tehát nekem nem az jön be, hogy "csá bejössz", hanem hogy elhívnak randira, találkozgatunk és így alakul ki valami.
Létezik még egyáltalán ilyen? ...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
És igen, tudom, hogy időigényes, de hát aminek értéke van, azért általában meg kell dolgozni. Nagyon egyszerű egy könnyen kapható lányhoz is odamenni egy diszkóban és még aznap éjszaka 'gerincre vágni', de ugye annyit is ért. Ami túl könnyű, és nem jelent kihívást, az egyszerűen nem érték. (Legalábbis szerintem.)
Utolsó: Szerintem egy kicsit durva így leosztani a lapokat, hogy veled csak táncolni jó, veled tv-zni, veled szexelni, veled meg ezt meg azt. Szerintem az lenne a legjobb, ha találni lehetne valakit, ha nem is minden, de a dolgok nagy része működik és jó. Szóval szerintem ez egy kicsit komplexebb ennél...
Jah és az összetett személyiség nálad mit jelent? :D
Mert sokan szeretik ezt használni, de általában azok, akik egyhangúak és unalmasak. Sajnos ezekből az esetekből van ilyen nyers, negatív(?) véleményem, hogy a "mindenre kellemes társaság" NAGYON ritka, főleg a lányok terén... Nem vagyok meleg, de a szerelmeskedésen kívül eddig csak pasikban találtam olyan élményt, amivel talán kifejezhető a "komplex(ebb) személyiség".
Én nem is azt mondtam, hogy MINDENRE jó. Olyan szerintem nem létezik, az már túlon túl is tökéletes lenne, tökéletes meg ugye nem létezik. Azt írtam, hogy "ha nem is mindenre, de úgy javarészt jó." Vagyis nem biztos hogy pontosan így, de ez volt a lényege. Ha valakivel úgy az idő többségében jól elvagy, ő lesz a neked való, mivel nyilván akkor sok mindenben hasonlítotok.
Komplex az, aki valahol barát is. Szóval nem ritka, hogy a fiúk vagy a lányok egy baráti társaságból választanak hosszabb távra párt maguknak, mert nyilván akkor hasonlóak és sok mindent átéltek, sokkal jobban ismerik a másik személyiségét. Tehát tudják, hogy na, veled nem csak kártyázni lehet, hanem mondjuk elmenni ide-oda, kiállítást nézni, tudom hogy szereted a romantikát, stb. Jó, mondjuk ez elég érdekes példa volt, de szerintem az emberi személyiség az már magában is olyan összetett, hogy nem lehet egy-egy tulajdonságra leszűkíteni (pedig ezt sokan csinálják előszeretettel).
Ismétlem, nincs tökéletes. De ha passzol hozzád, akkor tudni fogod. Meg nem kellenek a túlzott elvárások.
Köszönöm a kielégítő válaszod! :)
Akkor én naiv vagyok, mert a számomra tökéletes alá nem adom. Lehet az másnak "nem jó", de nekem csak tökéletes kell. :) (mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné, pont azért, mert a "tökéletes" mindenkinek más és más...)
Különben nagyjából egyetértek veled... :DD
És bizony felvettem az inget (én bizonyos élményekre szűkítek embereket)... :D Sokkal kellemesebb így az élet, ha nem várok sokat az emberektől, hanem "csak azt", amihez igazán értenek... :) Mindenben van egy "legjobb" ismerősöm, így csak számomra "tökéletes" emberekkel veszem körbe magam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!