Hol lehet olyan fiúkat találni, akik értenek a romantikához?
Tudom-tudom, régimódi, meg konzervatív vagyok, meg álomvilágban élek, meg hasonlók, de akkora kérés ez a fiúktól? Tehát nekem nem az jön be, hogy "csá bejössz", hanem hogy elhívnak randira, találkozgatunk és így alakul ki valami.
Létezik még egyáltalán ilyen? ...
Igazán nincs mit...:D
Hááát... ha nagyon magasra teszed a lécet, akkor úgy elhiszem, hogy nagyon-nagyon megtalálni az ideális párt. Nem mondom, hogy nem lehet, de... sok sikert hozzá, na. :)
Az utolsó bekezdéshez még annyit, hogy oké, hogy a barátokat meg lehet válogatni bizonyos szempont alapján, de barátnődet / barátodat még akkor is el kell tudni viselni, hogyha éppen nem a neked megfelelő oldalát mutatja. És szerintem ez az igazi, amikor, bár nem is szereted bizonyos tulajdonságait, mégis őt szereted, mert tudod, hogy a többi 90%-ban ő maga a tökély.
De ez csak egyéni vélemény, ugye.
A "számomra tökéletes" kifejezés pont ezt takarja, hogy nem találok olyan dolgot a másikban, ami irritálna. :) Lehet téged idegesítene a jövendőbelim, lehet mindenki utálja, de én úgy szeretem, ahogy. Amit te hibának élsz meg, nekem az őrültség, ami neked kínos, az nekem belevalóság, ami neked konzervatívság, az nekem gerincesség... (ezek példák)
Szóval nekem 100% pro kell. :DD
Jah én is csak egy véleményt fogalmaztam meg. A sajátomat. :) Mindenki úgy tesz, ahogy szeretne, nem szerettem volna "ráerőszakoló" lenni.
kiegészítés: Én sem szeretnék minden lánynak megfelelni, csak egynek akarok a tökéletes lenni.
A megalkuvás nem az én asztalom. A legjobbat, vagy semmit. :) (és ez nem csak lányok terén van így)
Angelika: Igen, az is igaz, hogy a túlzott, és nagyon őrülten-szerelmes-600virágcsokros fiúk sem a legjobbak, de szerintem nem azért, mert attól félnének a lányok, hogy soha nem lesznek megkefélve...:D Szerintem az inkább egy idő után nyomasztó lesz... tehát hogy a másik teljesen rád nehezedik, és minden hangulata tőled függő, ez később teher lesz... legalábbis szerintem, nekem ilyen volt inkább már.:D
Utolsó: Remélem megtalálod. :)
Örülök hogy többen is így gondolják..:)
Szerintem is, mi nők egy férfiban azt a "dögöt" keressük ami bennünk nincs. Mikor én sírok, akkor ő legyen az erős bástya és ha ő ideges, akkor én legyek aki megnyugtatja egy mosollyal. Azt hiszem ez az ami megváltozott. A nők akarják hordani a nadrágot és szedik fel a pasikat, a férfiak pedig komoly kapcsolatra vágynak. Elég elcseszett lett az egész...:D
Angelika tökéletesen igazat adok neked az utolsó hozzászólásodban. Én sem szeretem, hogyha elsírom egy fiúnak a bánatomat, és erre ő jobban rákezdi a zokogást mint én... akkor itt most ki vigasztal kit?...
És jah... eléggé felborult az egész...
fiúk-lányok, nem borult itt fel semmi, csipán a képmutatás társadalmi elvártsága változik, jelenleg éppen kiugróan magas ez az érték sajnos.
Régen se volt másképp, hogy a lányok a nagy erkölcseik közepette még 15 másik fiúval keféltek, ahogyan nézzünk csak meg egy mai házibulit, és szinte megrökönyödünk, hogy pont az a lány, aki leginkább papol az erkölcsösségről, és hogy "jaj ő nem, ő nem olyan lány", nos pont ő fog aztán egy éjszaka 4 fiúval gruppenezni, vagy al első szóra letérdelni, ha éppen megjelenik álmai fiúja, akit közismerten annyira körülrajonganak lányok-fiúk egyaránt, hogy minden napra kaphat 100 másik lányt. és stb stb.. lehetne folytatni. Az ösztönök, mindkét nem vágyai nem változnak, csak a megjelenési formák ingadoznak időről időre.
Sztem ez nem befolyásolja azt h "ki vigasztal kit", de tudom, elég divatos manapság mindig arra hivatkozni, hogy már nincsenek igazi férfiak. Már hogyne lennének .. Ismétlem: a képmutatás jutott a csúcsok csúcsára, semmi más. Aztán amikor az amúgy férjezett, 2 gyerekes tanárnénit osztálykiránduláson vagy azon kívül is kefélgeti a 16 éves tanítványa, és még el is van ájulva, hogy a férjétől nem kapja meg azt, amit a 16 éves sráctól, na az már kemény. Ugye ez a része már nem igazán kerül a szalonképes témakörök közé, pedig sok hasonló eset van.
Tény, ami tény, van egy bizonyos % nyuszifiú, akik még 25 évesen is azt kérdezgetik pl itt a GYIK-en h hol és hogyan kell lányokkal ismerkedni, de sztem ez egy egy elég elhanyagolható részarány.
Ne haragudj de nem értem hogy ez jött ide...
Arról volt szó legutóbb, hogy se a vadállat egoista "csá bejössz" nem jó, de azelborítomalakásodvirággal sem, mert az már lányos. És jah, szó volt felborulásról, de nem így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!