Baj, hogy úgy érzem más testében élek?
Hittanon is egy új lélek új emberbe , állatba száll. És sokszor elnézem a kiskori fotóimat, és tényleg én vagyok rajta. De miért van ez az érzés? Vagy csak nem tudok róla?
Ez olyan mint az Elhorcolva c. filmben Taylor azaz Nate. De ez még a film megnézése előtt történt. Ja és a kezeimet forgatom, mintha nem az enyéim lennének, és nem tudok aludni sokszor emiatt. Tükörbe se nézek, mert akkor túlságosan előjön ez a dolog. Úgy megyek, mint a többi ember, ugyanazt csinálom! De olyan mintha mégsem. Miért van ez?? 12/L Fiú
Sajnos van egy ilyen szindróma, a neve nem jut eszembe (10 perce ezen töröm a fejem).
A lényeg: menj el pszichológushoz, ő majd tud neked segíteni. Nem kell megijedned, nem halálos betegség, nem őrültél meg, ezt lehet, sőt kell kezelni, pszichoterápiával (beszélgetés), vagy ha a doki úgy ítéli meg, gyógyszerrel.
De a te korodban szerintem elég lesz a pszichoterápia:)
(Pszichológus-tanuló)
12/L Fiú --> ez mit jelent?
Pszichoterápiával kezelni kéne,mihamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!