Úgy érzem meleg vagyok, miért van ez?
Fiú vagyok 11 éves. Mostanában vannak meleg hajlamaim. Pl.:meleg tartalmú álmok, néha a jólkinéző férfiaknál van még ilyen hajlamom. Lehet fura, hogy 11 évesen, de nagyon koránérő vagyok. Már mutálódok. Orvosok szerint ez nagyon fura eset, mert ilyen nem volt még nagyon, csak 12 éveseknél. Tiszta szőrös vagyok a legidősebb osztálytársam 3 hónappal idősebb, és neki még egyáltalán semmi. De ezt hagyjuk. 170 cm vagyok 43-44-es lábbal xD ez igaz. És mivel túl gyorsan növök szédüléseim vannak emiatt.
Még rólam. Szín 5-ös vagyok, normális, kedves mások szerint. Pedig az életem negyedét nem tudja senki, mert visszahúzódó vagyok. Egy nap odaadtam a padtársmnaak 1 kiskiflit, mert nagyon éhes volt. Ő lány. És utána átölelt, ami nem ért fel eemmiveeel, mert szerelmes vagyok belé. Most ez mi félig homi félig normális???? És a csaj másba szerelmes aki jár valakivel. És ez fáj nekem, mert már naggyából "össszekapartam" magamnak. De néha fiújk felé ez mi? Kérlek segítsetek amúgy az osztálytársaimntól kaptam frlvilágosítást, amikorr nem is érdekelt, csak mondták és megmaradt.
"Tiszta szőrös vagyok"
Te vagy az, Csubakka?
A korodban teljesen normális. ismerek srácokat, akik mára teljesen heteroszexuálisnak érzik magukat. mivel, én is 11évesen jöttem erre rá, úgyszint magas vagyok.. hát bisex is lehetsz.
Ha igazi választ vársz, akkor tényleg anyudék is azt mondják "Tinédzserkorban ez természees"..
Ha beindulnak a nemi hormonok, az agynak azt a részét fogják ingerelni, amit kell...és akkor dől majd el, hová is tartozol, addig nyugi. :)
Én is ilyen voltam anno, a nővérem mai napig röhög ezen szerintem(tiszta ciki)
Figyu.Ez ilyenkor természetes dolog,ahogyan éppen az hogy szőrös vagy.Legyél türelemmel és figyelj oda arra,bárhogyan alakul,ne hagyd,hogy befolyásolhassanak döntéseidben,vágyaidban,mindig azt tedd,amit te szeretnél,és ne akarj megfelelni senkinek sem.
Legyél mindig őszinte és soha ne hazudj.Főleg magadnak ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!