Mai fiatal legények "hajviselete"?
Sziasztok!
Májusban negyven leszek, úgy érzem le vagyok maradva picit....
A "mai" serdülő ifjúság hím tagjai legtöbbje miért visel olyan frizurát mintha délnyugati szél fújna állandóan?! És az igaz, hogy többet foglalkoznak a "fizimiskájukkal" mint a velük egykorú leányok?! Csak azért érdekel, mert ha minden igaz, ők fognak "eltartani" minket, ha mi már aqgok leszünk..... Félek előre!!!
Köszönöm, hogy reagáltatok rám.... Szerintem ti is tudjátok, hogy ez több mint "haj viselet"......
Mai fiatalok...Amíg a szülők bírják tanul.... itt-ott-amott.
Főiskola, egyetem, blahblahblah.... Hogy az egyikük sem fog tudni kifesteni egy szobát, vagy megszerelni egy autót, esetleg egy tortát sütni...az biztos. És itt van a gáz szerintem. Lesz sok-sok-sok irodistának és nulla "melósunk". Persze ez régen is így ment, de azért nem ennyire durván.
Ugyan ugyan. MINDIG a "mai fiatalok".
Erről már akkor is filmet csináltak, amikor még te sme éltél: [link]
Autót szerelni nem tudok, sütni viszont igen. :P
Bútorasztalos mellett is dolgoztam segédmunkásként, a házunkban én festem a szobákat, és előszeretettel jegyzetelek a kertápolás témakörében is édesapámtól. :D
Jah engem nem látsz a bkv-n általában, mert reggel 9 re megyek dolgozni, és este 9-kor jövök haza.
Tehát azt veszed észre, akik "semmit sem tesznek, csak járkálnak fel-alá".
20-as srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!