Mennyire vonzó számotokra egy olyan fiatal, aki fiatal kora ellenére úgy beszél, mintha már öreg lenne?
Ha sokat panaszkodik, és régebbi időkbe vágyakozik vissza, elítéli az alkoholista, és züllött, ordibáló, tomboló fiatalokat. Nem túl aktív, társasági ember, nincs szinte semmi élete.
Mit gondolnátok egy ilyenről, szívesen beszélnétek vele vagy nem?
Persze hogy szívesen beszélnék vele, magamra is ismertem valamilyen szintem. Én inkább a mai fiatalok problémáit szoktam elítélni, tudom hogy nem helyes de ez van. Mi a szerelmi csalódás meg iskolai csúfolódás (utóbbit átéltem mégis ez a véleményem) ahhoz képest hogy például valaki rákban meghal és magára hagyja a családját. Nem értem hogy bírnak ennyit magukkal foglalkozni a (leginkább) tíz vagy huszonévesek, én is voltam önsajnáló de hamar meguntam mert sz..r.
Nem értem mi a szórakozás abban hogy valaki rosszullétig issza magát, az se muri nekem amit bulinak hívnak... És mivel 17 vagyok nincs jogom régi időket visszasírni, de rá vagyok kattanva a 80-as, 90-es évekre. Szerintem fantasztikus hogy lehet ennyire jellegzetes stílusa ezeknek az éveknek, apám is mindig áradozik erről az időszakról pedig ő mindenért panaszkodik
"Nem értem mi a szórakozás abban hogy valaki rosszullétig issza magát, az se muri nekem amit bulinak hívnak."
Tudod, ...így lesz "életük".....
", akik aktív társadalmi életet élnek (és automatikusan alkoholistának, züllöttnek, ordibálónak és tombolónak titulálja őket)"
Talán nem általános ma az, hogy a fiataloknak a társadalmi élete kimerül a piálásban és a botrányos viselkedésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!