Imádom õket!
Viszont nagyon nehéz az életük, sok mindenben meg kell felelniük,de birják a strapát!
Az ami a mai középkorúakról és a mai öregekről.Teljesen emberfüggő a dolog. - Nem tudom milyen válaszokat vársz:)
39/N
ezt:
A nagymamát Mindenki szerette
A mozdonyt s a biciklit is ő vette
De mostanában nem jön el vacsorázni
Mert annyira lefogyott, hogy alig bír járni
Apa és Anya azt mondták, elment Peruba
De meghalt és majd Te is meghalsz, Te kis buta
la la la la la la la la la la la la ...
Hogy irigylem őket.. (jó értelemben) Úgy lennék újra fiatal..
45/N
szerintem szabadabbak, és nem feltétlen a jó értelemben. sokan tiszteletlenek, ma már megvan nekik minden, telefon kb oviban, órákig neteznek, stb.
és korábban csinálnak mindent. már 12-13 évesen pasizni...
16 éves vagyok,de nem nagyon találom köztük a helyem.
Szeretek olvasni,rajzolni,sétálgatni,filmezni,néha gépezni,érdekel sok minden. De őket meg... buli éjjel-nappal,cigi,pia,drog. Suliban azt hallgathatom miképp hányták össze magukat,kit dugtak meg,kit,hogyan szoptak le,stb. Ha rossz jegyet kapnak,még a tanár a hibás,pedig mondanom sem kell nem ő akart rossz jegyet adni... Ha jól teljesítek,mindjárt stréber vagyok,ha nem cigizek gyáva,ha nem posztolok folyton folyvást face-n különc vagyok. Neveletlenek,tiszteletlenek mindenkivel szemben,mindig megkeresik,hogy kit lehet piszkálna,nincs semmi egyéniségük,követik egymás hülyeségét,pluszba szörnyen buták. Egyszóval förtelmesek.
Ennyit gondolok róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!