Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon érzékrny vagyok, ki...

Nagyon érzékrny vagyok, ki lehet ezt "nőni"?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fiatal , 30 éves nő vagyok , későn érő . Mindíg is nagyon nagyon érzékeny voltam , könnyen elsírom magam . Néha a könnyekig elérzékenyülök dolgokon. Sokszor lábad könnybe a szemem ,ha pl . szóba jön valaki aki már nincs az élők sorában és közelről érintett vagyok vagy nagyon tragikus volt ahogy elment . Ha megkritizálnak megbéntanak , lekiabálnak akkor elsírom magam ,akkor is ha igyekszem elkerülni . Mások előtt is bőgök ,amit a gyengeség jelének tartok ,de nem tudom visszatartania könnyeimet .

2014. febr. 5. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is nyúzottak itt az emberek, de hát meg is értem, van mire fel annak lenni, épp ezért ridegebbek is meg kevésbé kedvesek:) Szóval ne csodálkozz ha kritizálnak - a magyar ember amúgy is ért hozzá :P Na jó, csak vicceltem. De tényleg más emberek mondanivalóját nem kell csak magadra venni, viszont amiket előtte írtál, abban teljesen normális, hogy ha érintett vagy, akkor fáj, és sírsz. Az lenne rossz, ha nem is érdekelne..
2014. febr. 5. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem kell kinőni, így vagy jó, ahogy vagy. :)

Biztosan egy nagyon érzelmes ember lehetsz, volt egy ismerősöm, ő is ilyen volt, mellette nagyon vidám is, és nagyon lehetett szeretni, mindenki nagyon szerette.

Még aki irigy volt rá, az is hamar megtört a társaságában.

Hidd el, még a legridegebb, leglelketlenebb emberből is kihoz valamit, ha lát egy érzékeny, érzelmes embert.

Ne változz meg, légy szíves. :)

2014. febr. 6. 07:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és 48 éves koromra se nőttem ki. Azt hiszem, már nem is fogom. Most van egy tündéri főnököm, az ő kedvéért igyekszem változni, de kevés sikerrel.
2014. febr. 6. 20:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Néha olyan fúrcsa , ahogyan látom a dolgokat ,minta az nem is a "normális" lenne , pedig szerintem az , mintha az én értékrenszerem lenne a hibás .

Sokszor érzem,hogy kilógok a sorból . Azt sem tudom ,hogy tudok így érvényesülni az életben ,mert mintha nem nagyon lenne hely ilyen kis érzékeny emberkéknek ebben a társadalomban .

És azzal ,hogy elbőgöm magam egyes szituációkban avval meg csak hülyét csinálok magamból , néha kibírom ,hogy ne bőgjek mindjárt ,de már sokszor sokmindenki látott így, szégyellem magam emiatt . Hogy lehetek ilyen kis lökött hiper érzékeny . :/

2014. febr. 6. 23:18
 15/15 anonim válasza:
Én a nemrég múltam 18 éves. Én is nagyon érzékeny vagyok, most éppen pihenek, mert egy drogos film(suliban kötelező) úgy kihozott a sodromból, hogy teljesen kivoltam. Nagyon alacsony az önbizalom szintem, mindenkin segíteni próbálok, és mostanság azt veszem észre, hogy annyira szívemre tudom venni az egész világ szörnyűségeit. Ha esetleg rájönnél a megoldásra, vagy itt a többiek, kérem nekem is segítsetek... vagy legalább, hogy hogyan növelhetném kicsit az önbizalmam.
2014. febr. 10. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!