Nagyon érzékrny vagyok, ki lehet ezt "nőni"?
Nem kell kinőni, így vagy jó, ahogy vagy. :)
Biztosan egy nagyon érzelmes ember lehetsz, volt egy ismerősöm, ő is ilyen volt, mellette nagyon vidám is, és nagyon lehetett szeretni, mindenki nagyon szerette.
Még aki irigy volt rá, az is hamar megtört a társaságában.
Hidd el, még a legridegebb, leglelketlenebb emberből is kihoz valamit, ha lát egy érzékeny, érzelmes embert.
Ne változz meg, légy szíves. :)
Néha olyan fúrcsa , ahogyan látom a dolgokat ,minta az nem is a "normális" lenne , pedig szerintem az , mintha az én értékrenszerem lenne a hibás .
Sokszor érzem,hogy kilógok a sorból . Azt sem tudom ,hogy tudok így érvényesülni az életben ,mert mintha nem nagyon lenne hely ilyen kis érzékeny emberkéknek ebben a társadalomban .
És azzal ,hogy elbőgöm magam egyes szituációkban avval meg csak hülyét csinálok magamból , néha kibírom ,hogy ne bőgjek mindjárt ,de már sokszor sokmindenki látott így, szégyellem magam emiatt . Hogy lehetek ilyen kis lökött hiper érzékeny . :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!