Nagyon érzékrny vagyok, ki lehet ezt "nőni"?
Nem tudom ki mennyire hisz a horoszkópban , de esküszöm,hogy a személyre szóló horoszkópom abszolútt leírja ,azt hogy milyen is vagyok . Érzelmes , túlérzékeny , nagyon nagy megfelesi vágy van bennem . Sokat bánt ,ha nem ismernek el vagy ha nem értékelnek ,mintha hiába gondolnám,hogy értékes ember vagyok ,ha elmarad az ,hogy látom ,hogy értékelnek , mintha nem is lennék az . Írtóra fejlett az empátiás érzékem és mindenkin próbálok segíteni , sokszor érzem ,hogy szeretem szolgálni az embereket, mások javát .
Mióta átéltem a saját nagy ,meghatározó tragédiámat azóta nem mindíg érint meg más baja , gondja , tagédiája . Van amivel, akivel tudok azonosulni és van amivel,akivel már nem . Gondolom ,mivel az én fájdalmam az enyém ,néha másokét nem látom az enyémhez mérhetőnek ,vagy kisebbnek tűnik ,de persze ez nem így van és nem is tartom ezt helyesnek .
Gondoltam rá ,hogy szakemberhez forduljak, de nem tettem ,mert ők is csak emberek és mindenkinek megvannak a saját érzései és a saját múdja ahogy megél dolgokat . Mostanában önfejlesztéssel szoktam próbélkozni , elfogadni a dolgokat , az embereket , a viselkedésüket , azt hogy nem kell semmit magunkra venni , hogy mások nem határoznak meg minket , az hogy valaki mit mond róllunk nem számít ,mert mi tudjuk azt ,hogy milyenek is vagyunk valójában . A nehézségek pedig leckék , és azok akik bántanak vagy rosszul bánnak velünk azok csak a tanárain ,akik arra tanítanak ,meg hogy kell azt is átvészelni és ,hogy lehet is és nem is fontos másoknak megfelelni . Nem kell függeni mások elismerésétől , dicséretétől .
Szoktam B vitaminokat szedni ,de nem állandóan és magnéziumot .
Sokszor csalódott vagyok ,amiatt ,hogy milyen felszines, elromlott világban élünk , ahol át kell taposni másokon ,hogy célba érjünk . Én meg nem tudok , én olyan kis buta vagyok ,hogy mindenkit magam elé engedek és helyezek szokszor és mikor adok ,de nem kapok az megsemmisitő érzés tud lenni a számomra . Montáki is már nekem ,hogy én ilyen szivárványos , egyszarvús álomvilágban élek . :P
Júj de ,hosszú lett . :P
Haha 4-es , lehet .
Az bistos ,hogy nem vagyok egy gladiátor . Én mindíg az "oldjuk ezt meg valahogy ,hogy jó legyen neked meg nekem is " elvet képviselem . Nekem így műkodik az agyam , szeretem a békességet .
Ajaj , mondták . Nem tudom hogy sikerült "monták"-ra . Tájszólás ,vagy mi . :D
Amúgy mind nagyon kis aranyossak vagytok , nem tudtam mire számíthatok ,mikor kiírtam a kérdésem .
8-as
Nem tudom mitől függ ,mindenki ideges , stresszel , munka ,gyerekek ,hitel meg ilyenek és ezért lehet ,nem tudom .
Elhiszem ,hogy felüdítő egy másfajta mentalitás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!