Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mekkorára fogok nőni kb?

Mekkorára fogok nőni kb?

Figyelt kérdés
Az a helyzet apukám 188 cm anya 165 én 154 de elég kicsinek érzem magam.A torna sorba is olyanok vannak elöttem akiknek 160 cm es szülei vannak. :( és ez rossz érzés. 12/F
2013. szept. 29. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy fiú akár 21 éves koráig is nőhet. Sokan csak 15-17 évesen nyúlnak hirtelen meg, vagyis még akár akkora is lehetsz, mint apukád.
2013. szept. 29. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:

A középső fiam is ennyi (12 éves 156 cm) de ő a legmagasabb az osztályban. Hová jársz Csernobilba?

Egyébként meg nem mindegy? Nem a magasság határozza meg egy ember értékét!

2013. szept. 29. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: *** Levi

Az üzenet címzettje: Harkonnen

Az elküldés időpontja: ma 20:19

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mekkorára fogok nőni kb?

"A középső fiam is ennyi (12 éves 156 cm) de ő a legmagasabb az osztályban. Hová jársz Csernobilba? Egyébként meg nem mindegy? Nem a magasság.."

Az üzenet témája: hali

Az üzenet szövege: Tudom hogy nem de sportolok sokat meg minden de mégsem növök. :( Lehet később érő vagyok. De amugy középen vagyok a tornasorban a legmagasabb srác 167 cm. 6.osztály

A sportolás és a testmagasság se függ össze!

Kérdezd meg mekkora voltál 2 éves korodban (vagy nézd meg a babanaplót) az akkori magasságodat szorozd meg 2,2-vel, és meg lesz a jóslat a felnőtt kori magasságodra.

2013. szept. 29. 20:26
 4/6 anonim válasza:
Egyébként a fiúk általában túlnövik az apjukat.
2013. szept. 29. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen idősen 148 cm voltam. Most 179 vagyok. 16/f
2013. szept. 29. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 18 éves fejjel kőkemény 171cm vagyok, de szereztem egy kis izomtömeget és máris jól érzem magam a bőrömben. Nem akarok sokkal magasabb lenni.
2013. szept. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!