Hogyan derítsem ki, hogy mit szúrok el mindig?
Pár hónapja keresek munkát. Állásinterjún voltam már kb.10-12 alkalommal. Hozzáteszem nagyon sok pályázatból.
Azonban azt nem tudom, hogy mégis mit ronthatok el. Mert többen is azt mondják, hogy ha már ennyi helyre behívtak és utána mondanak nemet, akkor tuti ott cseszek el valamit.
Mindig igyekszek normálisan válaszolni, átgondolom előtte mire lehetnek kiváncsiak, utána nézek a cégnek, a munkakörnek stb. Kultúrált külsővel megyek.
Mégis hol lehet a gond?
10-ből azt hiszem 7-8 alkalom volt amikor nem tudtam meg helyben az eredményt. Azt mondták értesítenek. Ez vagy megtörtét vagy nem. Többsége még utána se jelzett vissza.
Volt akit felhívtam később, hogy meg tudná-e mondani mit rontottam el, de rám vágta a telefont. 1x emailben írtam, arra meg sose válaszoltak.
Amikor helyben elmondták az eredményt, akkor se fűztek hozzá indokot és nem volt alkalom visszakérdezni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!