Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy leszbikus e?
Figyelt kérdés
Kb. egy éve jöttem rá hogy érdekelnek a lányok is . De hónaporol hónapra tudatosul ebnnem hogy csak a lányok érdekelnek. De fogalmam sincs hogy ismerkedjek. Van egy nő aki nagyon tetszik de nemtudom hogy ő leszbikus e, a viselkedése néha olyan, de nem merek rá kérdezni. Miből jöhetnék rá?2014. febr. 2. 12:26
1/14 anonim válasza:
Egy buliban kicsit ittasan mássz rá.
Vagy hívd át magadhoz valami ürüggyel és próbálkozz be nála
2/14 A kérdező kommentje:
csak ez nem ilyen egyszerű.
2014. febr. 2. 12:31
4/14 A kérdező kommentje:
nincs lehetőség erre. mert még ennyire jóban nem vagyunk
2014. febr. 2. 12:48
5/14 anonim válasza:
Vagy pedig szervezz le egy üvegezést egy kisebb társasággal.
6/14 A kérdező kommentje:
nem tizenéves hogy uvegezzen
2014. febr. 2. 13:00
7/14 anonim válasza:
Mert mintha felnőttek nem játszhatnának ilyen játékot -.-"
8/14 anonim válasza:
Nekem mindegy, keressed továbbra is a kifogásokat, és sohasem tudod meg.
9/14 anonim válasza:
Én is egyet kell értsek pedig a kérdezővel, hogy nem olyan egyszerű a dolog néha. Főleg ha egy "idősebb" nőről van szó, akivel ráadásul nem is állnak közel egymáshoz. Nála ilyen üvegezés meg bulizás dolog eleve ki van lőve szerintem is. Mert hát ha egyszer nem ismeri olyan jól, akkor nem hinném, hogy ilyen dolgokra meginvitálja a nőt. Kérdező, miből veszed le egyébként azt, hogy lehet, hogy leszbikus?? Milyen jelekből?
10/14 A kérdező kommentje:
hát amennyire ismerem kicsit férfiasabb, határozottabb igazából nemtudom megmagyarázni. egy ismerősöm szerint is valószínüleg az.
2014. febr. 2. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!