Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy leszbikus e?
Szia! Én is pont ebben a cipőben járok, mint te!! Én is egy éve jöttem rá, hogy lányok is ,aztán csak lányok érdekelnek.
Valahogy mindenféleképp közelebb kell kerülnöd hozzá. Ha valóban érdekel téged, akkor időt kell adnod magatoknak.
Én így csinálom:
1. Közvetett kapcsolatot hozz létre. Először csak kerülj közelebbi kapcsolatba vele úgy, hogy pl haverkodj össze a legjobb barátnőjével, vagy ha van gyereke akkor azzal, tökmind1, csak rendszeresen tudatosuljon vele hogy létezel és úgy alakítsd a dolgokat hogy felmerüljön benne a kérdés, hogy "ez a lány vajon biszex?"(Ez nálam 8 hónapig tartott, de az én sztorim elég bonyolult,de normál esetben bőven elég 1-2 hónap)
2. Közvetlen kapcsolat. Kezdj el vele beszélgetni. Ne rohand le, csak szimplán beszélgess vele. Mutasd hogy őszinte vagy, nyíltan beszélgess vele általános dolgokról,de semmi konkrétumot ne ossz meg vele a hajlamaidról. Heti 1 alkalommal. Aztán 2... stb Néha-néha azért ártatlannak tűnő, de sejtelmes megjegyzéseket mondhatsz neki, és a reakcióiból ki tudod szűrni hogy hogy áll a témához.
3. Találkozzatok
valahogy valamikor találkozz vele. Igyatok egy keveset és innentől már jön aminek jönnie kell. Itt én még nem tartok, de remélem sikerülni fog és neked is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!