Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy derítsem ki hogy leszbiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki hogy leszbikus e?

Figyelt kérdés
Kb. egy éve jöttem rá hogy érdekelnek a lányok is . De hónaporol hónapra tudatosul ebnnem hogy csak a lányok érdekelnek. De fogalmam sincs hogy ismerkedjek. Van egy nő aki nagyon tetszik de nemtudom hogy ő leszbikus e, a viselkedése néha olyan, de nem merek rá kérdezni. Miből jöhetnék rá?

2014. febr. 2. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát ezt ti látjátok, bár szerintem ennyi jelzés még nem utal arra 100%-ban hogy biztos hogy az... több ilyen nőt is ismerek, de ők sem azok... aztán ki tudja, lehet a te esetedben más
2014. febr. 2. 15:44
 12/14 A kérdező kommentje:
igen persze énis így vagyok vele hogy ettől még nem biztos ..de van egy olyan megérzésem..
2014. febr. 2. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
korosztályokat kérek, mindkét részről és mondok tippeket:)
2014. febr. 3. 20:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én is pont ebben a cipőben járok, mint te!! Én is egy éve jöttem rá, hogy lányok is ,aztán csak lányok érdekelnek.

Valahogy mindenféleképp közelebb kell kerülnöd hozzá. Ha valóban érdekel téged, akkor időt kell adnod magatoknak.

Én így csinálom:

1. Közvetett kapcsolatot hozz létre. Először csak kerülj közelebbi kapcsolatba vele úgy, hogy pl haverkodj össze a legjobb barátnőjével, vagy ha van gyereke akkor azzal, tökmind1, csak rendszeresen tudatosuljon vele hogy létezel és úgy alakítsd a dolgokat hogy felmerüljön benne a kérdés, hogy "ez a lány vajon biszex?"(Ez nálam 8 hónapig tartott, de az én sztorim elég bonyolult,de normál esetben bőven elég 1-2 hónap)

2. Közvetlen kapcsolat. Kezdj el vele beszélgetni. Ne rohand le, csak szimplán beszélgess vele. Mutasd hogy őszinte vagy, nyíltan beszélgess vele általános dolgokról,de semmi konkrétumot ne ossz meg vele a hajlamaidról. Heti 1 alkalommal. Aztán 2... stb Néha-néha azért ártatlannak tűnő, de sejtelmes megjegyzéseket mondhatsz neki, és a reakcióiból ki tudod szűrni hogy hogy áll a témához.

3. Találkozzatok

valahogy valamikor találkozz vele. Igyatok egy keveset és innentől már jön aminek jönnie kell. Itt én még nem tartok, de remélem sikerülni fog és neked is. :)

2014. febr. 23. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!