Nem szeretek élni már hónapok óta. Annyira belefásultam, hogy nehéz kifejezni. Egyszerûen értelmetlen az egész. Csinálom a dolgom és egyszerûen 21éves koromra úgy érzem nem bírom tovább. Az emberekkel semmi gondom csak magammal. Nincs semmi gond és egészséges is vagyok, nem cigizek és iszok nem voltam soha bulizós és még munkahelyem is van lassan lakásom is talán 1-2 év múlva, de mégis annyira üres minden.
2014. febr. 2. 23:09
1/9 anonim válasza:
Rendszeres nemi életed is van?
2014. febr. 2. 23:17
2/9 anonim válasza:
Dettó, én már így vagyok ezzel lassacskán 9 éve. Van még hátra kb 60
2014. febr. 2. 23:21
3/9 anonim válasza:
Valóban, párod van, barátaid vannak? Nem csak a munka-pénz-lakás a fontos... Hanem a társasági élet is. Illetve hobbid van? Ha ezek hiányoznak, akkor mindenképpen kezdd meg az utat ezeknek a felkutatására/megszerzésére. Ezek sokat dobhatnak életkedveden.
Viszont gyakran érzek én is így, mint te, pedig van egy szerelmem is, akivel nagyon szeretek lenni, és mégis... Gyakran érzem azt,hogy "nem nekem találták ki az életet". Ha minden megvan az életedben, akkor érdemes egészségügyi területen kutatnod, mert pl a pajzsmirigy alulműködés okozhat ilyen érzéseket. (vagy sok egyéb más)
2014. febr. 2. 23:31
4/9 anonim válasza:
Ja vagy
Egyéééééé finom batyut Igyááá dé vitamint!
OSZTCSÁÁ!
2014. febr. 2. 23:33
5/9 anonim válasza:
Fel a fejjel, én már hosszú évek óta érzem, hogy gyűlölöm az értelmetlen életemet. Egyedül az asszony miatt élek. Ő a mindenem. Én nem vagyok egészséges, a bagóról leszoktam lassan 4 éve. Lakásom van, éldegélek, mégsem akaródzik élni, mióta nincs munkám, és a kilátásaim se jók.
Tűrni kell tovább, amíg bírja az ember cérnával.
2014. febr. 2. 23:41
6/9 anonim válasza:
írj össze 5 dolgot amitől félsz,vagy kihívás lehet számodra.
szerintem felpezsdítene és jót röhögnél utána,főleg akkor ha már minden mindegy és semmi veszteni valód.
2014. febr. 3. 00:28
7/9 anonim válasza:
Látjátok hogy idióták vagytok!? Másoknak rengeteg dologgal kell megküzdeniük az életben! Nagy legyőzhetetlen betegségek,egy életet megváltoztató családi tragédiák, súlyos balesetek amik egy életre nyomot hagynak, nincstelenség stb. És mégis élni akarnak és harcolnak ezerrel soha nem adják fel akármekkora bajuk van az életben és elviselnek minden fájdalmat nehézséget. Soha nem panaszkodnak és még ők nyugtatják bátorítják családtagjaikat környezetüket hogy minden rendben lesz holott mindenki tudja hogy nem. Sajnáljátok csak magatokat! Én biztos nem foglak benneteket! Idióták!!!
2014. febr. 3. 09:52
8/9 anonim válasza:
Nektek ez a dugás téma van bekattanva folyton? Lelkiszegény idióták!
2014. febr. 3. 16:41
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nem pasi vagyok, nem a seggem után megyek. Elvagyok, zenélek, de két éve tragédia történt és azóta nem találom a helyem és most múlt héten újabb szinte napra pontosan. Csak abból lett elegem, hogy mindenki, akit ismerek meghal és ez már nagyon elszomorított. Volt barátom és szénmonoxid miatt halt meg, pasi barátom is volt az meg mást kefélt helyettem, ha már itt tartunk egy hagymaszagú ogrét még jó, hogy megtudtam a harmadik találkozás után. Így legyen kapcsolatom. Ez tényleg nevetséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!