Az baj ha egy fiú nem tud kosarazni, focizni, kezizni, kötelet mászni, biciklizni, úszni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 11:21
21/26 A kérdező kommentje:
És ha megsérülök ?
2014. febr. 1. 21:09
22/26 anonim válasza:
Meggyógyulsz!semmi bajod nem lesz egy kis focitól..
23/26 A kérdező kommentje:
Szerintem meg igen különbenis szemüveges vagyok.
2014. febr. 2. 17:10
25/26 anonim válasza:
Szemüveges lány vagyok. Kb. 3-4 éves koromtól van szemüvegem mégis tudok úszni, biciklizni, korizni, kosarazni, röpizni stb. ja és még vívni is jártam 4 évig. Eltudod képzelni, hogy milyen a maszk alatt szemüvegben vívni miközben az izzadság folyik a szemedbe ? Nem éppen a legkelemesebb élmény, de nem szabad nemet mondani a sportoknak csak azért, mert szemüveges vagy, vékonyka (tényleg beteges a súlyod) és mert félsz, hogy megsérülsz. Amíg rendszeresen vívtam szinte mindig tele voltam kék-zöld foltokkal, nem, nem vernek otthon, egyszerűen csak, ha valaki rosszul szúrt meg (nem szúrt, ha nem bökött), akkor bekékült egy kis foltnyi részen a karom. Na és? Szerettem csinálni, és csak akkor fájt a folt ha hozzáértem. Szerintem igenis baj, hogy nem mozogsz semmit, lehet ha sportolnák nem lennél ennyire vézna. Ne félj a sporttól, az csak jót tehet neked.
26/26 anonim válasza:
Ha változtatnál rajta, nem lesz ciki. :) Most kezdesz fejlődni, férfiasodni, nem ártana egy kis sport.
Én már 7 évesen megtanultam biciklizni, az elején én is féltem, sőőt még sirtam is, de megtanultam. Az legalább alap lenne. És az úszás is. Az nem mentség, hogy szemüveges vagy, sok előnye lesz, ha megtanulod legalább ezt a két dologot.
Pl. Az úszás segit abban, hogy szép testalakod legyen, a kerékpározásnak pedig azért van nagy előnye, mert más gyorsan el tudsz jutni egyik helyről a másikra, ahelyett, hogy a buszoznod kellene.
Hidd el, mi akik biztatunk, hogy ideje lenne megtanulni néhányat e sportok közül, csakis jót akarunk neked. :) Úgyogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!