Szerintetek mennyi értelme van egyedül utazgatni, meg biciklizni a környéken unalmamban?
Iskolás vagyok, ki vagyok közösítve, nincsenek haverjaim, senki akivel kimehetnék. Unatkozok egész szünetben, itthon vagyok, itthon csinálok valamit egyedül, locsolok pl. vagy akármit.
Néha elmegyek biciklizni egyedül, körbejárom ezt az amúgy kis települést, de már eléggé unom.
Azt is elterveztem a nyárra, hogy buszozgatok a környéken, elmegyek az iskolám városába busszal, és ott eltöltök egyedül pár órát, sétálgatok, ülök a ligetben és a téren, meg ilyenek, de szerintetek ennek mennyi értelme van egyedül? Egyedül van értelme ott sétálgatni totál céltalanul, meg ülni és maximum a mobilomat bámulni, vagy a környéket?
sokkal jobb néha egyedül menni bizonyos helyekre,
-akkor indulsz amikor akarsz,nem kell senkire várnod,
-arra mész amerre akarsz,nem nyafog ott melletted egy vinnyogó,hogy én most nem erre akarok menni,
-bármikor veszel egy fagyit,kólát magadnak ,nem kell neki is venned,
- és stb,stb,
én is biciklizni szoktam egyedül
minden nap ugyan azon az ùtvonalon. aszfalton aztán dombos földùton!
csak 7km-t tekerek, de jobb mint a semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!