Az baj ha egy fiú nem tud kosarazni, focizni, kezizni, kötelet mászni, biciklizni, úszni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 11:21
11/26 Peti7 válasza:
+a kaja ha eszel kb mennyi idő múlva kell wc-re menned?Ez is lehet a baj.
12/26 A kérdező kommentje:
Ha reggel eszek kb este kell mennem wc-re. Nem küldök képet magamrol.
2014. febr. 1. 12:48
13/26 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok( nem merek,félek).biciklizni .
2014. febr. 1. 12:49
14/26 anonim válasza:
Nem gáz (bár biciklizés meg úszás azért alap), inkább a súlyod aggaszt. Vagy valamit nagyon elnéztél, vagy rosszul emlékszel, vagy rohadtul beteg vagy.
15/26 A kérdező kommentje:
Tényleg annyi vagyok
2014. febr. 1. 13:51
16/26 anonim válasza:
Betegesen sovány vagy, basszus... én lányként vagyok 170 magas és 50 kiló, de még így is nagyon vékonynak számítok. Hány éves vagy?
Amúgy meg, igen, elég gáz.. Szerintem egy fiúnak igenis fontos, hogy tudjon legalább ezek közül biciklizni, meg focizni, és alap szinten kosarazni. Meg egy kicsit az is baj, hogy nem tudsz kötelet mászni. A fiúk igenis legyenek sportosak.
Amúgy pedig, ha nem tudsz hízni, akkor erősíts, építs minél több izmot, annak is van ám súlya... Ha lehet (mondjuk nem túl egészséges, és ha még nem vagy 15-16, akkor ne), szedj tömegnövelőt. Ez így nagyon siralmas..
17/26 anonim válasza:
Én lányként 164 cm magas vagyok és 52 kg..
Szerintem menj orvoshoz..
18/26 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok szerintem a foci durva sport és nerm tudok kosarazni hiába kötélmászás:tériszonyom van félek a magasságtól
2014. febr. 1. 16:14
19/26 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok sportos fiú .
2014. febr. 1. 16:15
20/26 anonim válasza:
Miert lenne a foci durva sport?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!