Milyen embert tartotok elviselhetetlennek, ha beszélgetni kell vele?
Figyelt kérdés
Mikor az valaki számotokra?2014. febr. 1. 00:32
1/8 anonim válasza:
Aki nem őszinte, és ez párosul egy feszült, izgága állapottal. (Akin látom, hogy már mielőbb menne, csak ne kelljen velem beszélgetnie). Az ilyeneket nagy ívben kerülöm. Sajnos a főnököm is pont ilyen, de szerencsére ritkán kell találkoznom vele :D
2/8 anonim válasza:
Állj!
Ki dönti el, hogy kivel beszélgess?
Nem Te?....:-O
3/8 anonim válasza:
a szélsőségeket nem szeretem.
az energia vámpírt,aki csak a problémáit sorolja.
meg a kukát aki csak hallgat,hümmög és fogóval kell belőle kihúzni a szavakat.
4/8 anonim válasza:
Ha valaki vég nélkül csak magáról tud beszélni, és a problémáiról. Ha valaki fényezi magát. Ha valaki nosztalgiázik. Ezektől mind ki vagyok. Egyszer ültem egy autóban egy ilyen palival, 2 órás úton nála megvolt mindhárom tulajdonság, azt hittem felkötöm magam.
5/8 Gyémántlány válasza:
Én az üresen fecsegőket utálom, akik csak pofáznak, pofáznak vég nélkül a semmiről, és meg nem állnának semmi pénzért, mondjuk, hogy visszakérdezzenek, vagy valami. Gyűlölöm az egyoldalú beszélgetéseket, amikor nem hagynak szóhoz jutni.
6/8 anonim válasza:
Előzőkkel egyetértek. Utálom a vég nélkül pofázókat, de ugyanennyire nem szeretem a kettőt se szólokat, akik nen tudnak egy értelmes mondator kinyögni és úgy kell kérdezgetni, de csak egyszavas válaszokat ad.
7/8 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki utánam fut, hogy tudjon valakinek pofázni..nyomja a süket poénjait, és nem veszi észre, hogy szánalmas. Egyszer már leépítettem, de nem veszi észre magát. De szerencsére nem sokszor találkozom vele.
8/8 anonim válasza:
az unintelligens műveletlen embereket nem bírom. nem is állok le velük beszélgetni, max ha nagyon muszáj, vagy munka miatt kerülök velük kapcsolatba.
a folytonos panaszkodókat meg oltom ahogy bírom. visszakérdezek hogy attól jobb lesz valami ha csak sír a szád? ilyenkor általában mély hallgatás következik :)
aki látványosan panaszkodik, annak igazából semmi baja nincs -szerintem-, mert akinek komoly problémái vannak, az inkább szégyelli és próbálja megoldani, nem pedig pofázik róla megállás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!