Nektek milyen fiú jön be? Gondolok Belső külső jellemre stb?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 19:54
1/4 anonim válasza:
Nem tudok altalanositani, viszont ami a legtobbszor meg tud nyerni egy ferfiban az a helyes pofi, az illata es a kisugarzasa.
2/4 anonim válasza:
Nekem az a legfontosabb, hogy az a fiú legyen velem kedves. Keressen ő is engem, és tudjunk valamiről beszélni. Élvezzük egymás társaságát. Külsőre pedig nem tudok konkrétat mondani. Tetszik, aki tetszik. Persze nekem is vannak álmaim, de... ez emberfüggő. Nagyon. Így nem mondom el, milyen a tökéletes pasi külseje, mert úgy sem lesz olyan. :D Vagy ha igen, akkor nagyon nagy meglepetésben lesz részem. ;)
13/L
3/4 anonim válasza:
Olyan legyen mint a legjobb barátom.
Külső: legyen magasabb mint én és ne legyen duci ennyi.
4/4 anonim válasza:
Külsőre csak a magasság és az ápoltság a fontos számomra. Belsőre pedig a tolerancia, INTELLIGENCIA, hogy tisztában legyen önmagával és azzal hogy nem a tulajdona, hanem a társa vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!