Lányok miért vagytok ilyenek?
Azt mondják hogy az emberek könnyebben ismerkednek ha inkább mosolyognak mint morcos képet vágnak, de akkor én azt nagyon nem értem hogy miért van az hogy teljesen mindegy hol de ha látok egy lányt és nem is ismerkedésből csak úgy rámosolygok akkor miért az a reakciójuk 99%-ban hogy flegmán néznek, és nézésükkel azt mondják hogy "mit bámulsz köcsög?!"
Vagyis akkor kérdésem: miért ilyen bunkók a lányok ?
Nem nézek ki úgy mint egy retardált, nincs nagy dioptriás szemüvegem, semmilyen szemüvegem sincs, nincs semmi hólyag vagy szemölcs vagy valami undorító az arcomon, rendesen öltözködöm, mondhatjuk hogy egy teljesen átlagos srác vagyok! 24F
De amúgy a kérdezőnek igaza van.Bár én nem azért mosolyogtam hogy jó benyomást keltsek az emberekben hanem szimplán jó kedvem volt és minden szembejövő emberke ilyen "ennek meg mi baja van?" nézéssel bámult rám.
Szóval nem csak a lányok hanem úgy az átlagos magyar emberek egyátalán nem tudnak örülni mások jókedvének hanem inkább lenézően bánnak az olyanokkal akik rájuk mosolyognak vagy ilyesmi.
14/L
mert a negatív reakció után visszavonulsz,azért.
vagyis adsz a másik megítélésére,ami alapból nem függvénye egy egészséges önbizalmú embernek.
tartson ki az önbizalmad végig,akkor a nő is tudni fogja,hogy nem kamu,és áttörheted a burkát.
ne legyél pincsi!
Én zavarbajönnék, megijednék.
Nem mindenki szemezős, van egy másik tipus is, a beszélős.:)
Ilyenkor csak szólítsd meg valami semmiséggel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!