Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok miért vagytok ilyenek?

Lányok miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy az emberek könnyebben ismerkednek ha inkább mosolyognak mint morcos képet vágnak, de akkor én azt nagyon nem értem hogy miért van az hogy teljesen mindegy hol de ha látok egy lányt és nem is ismerkedésből csak úgy rámosolygok akkor miért az a reakciójuk 99%-ban hogy flegmán néznek, és nézésükkel azt mondják hogy "mit bámulsz köcsög?!"

Vagyis akkor kérdésem: miért ilyen bunkók a lányok ?

Nem nézek ki úgy mint egy retardált, nincs nagy dioptriás szemüvegem, semmilyen szemüvegem sincs, nincs semmi hólyag vagy szemölcs vagy valami undorító az arcomon, rendesen öltözködöm, mondhatjuk hogy egy teljesen átlagos srác vagyok! 24F

2014. jan. 27. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Nem beszélhetek minden lány nevében, de magamból kiindulva biztos vagyok benne, hogy nem mindenki flegmaságból vagy bunkóságból nem mosolyog vissza. Ha rámmosolyogna egy fiú, én biztosan annyira zavarba jönnék, hogy legszívesebben a föld alá süllyednék. Félénk vagyok, ez van sajnos. :)
2014. jan. 28. 09:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy véletlenül mindig kifogod azokat a lányokat akik flegmák. Talán tudatalatt direkt a flegma lányokat szúrod ki. Csak úgy lehetsz biztos ha az összes lányra rámosolyogsz egy nap, de mindre, és abból vonsz le következtetést.
2014. jan. 28. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert nincs önbizalmam és azt gondolom, hogy biztos csak véletlenül néztél oda. :D
2014. jan. 28. 11:39
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Bizony, még azt is gondolhatják, hogy rajtuk mosolyogsz, mert pl. pattanásosak, csúnyák, szeplősek, fogkrém van a szájuk sarkéban, stb.:) Ugyanazok a félelmek megvannak, mint a fiúknak.:) Ráadásul a környezet mindig bántja az embert, ezért sokan be vannak kondicionálva, hogy rögtön ilyenekre gondoljanak, mint gúgy, rosszindulat, kinevetés, elkenődött sminken pl., stb.
2014. jan. 28. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:

mivagy te tejbetok?

miert nem mesz oda, dobsz vmit h nevessenek?

am ha szar napom van es vki mosolyoga ram, lehet en is a mi a ..... van? Fejet vagnam.

2014. jan. 28. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Én elkezdenék nevetni. :D
2014. jan. 28. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!