Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megpofoztok egy srácot, akkor az azt jelenti, hogy nagyon dühösek vagytok rá, vagy inkább csak figyelmeztetésnek szánjátok a pofont?
Nem szoktam lányt pofozni.
Intelligens emberek intelligensebb módon is meg tudják oldani a nézeteltéréseiket.
Figyelmeztetni meg lehet élőszóban is.
Párkapcsolatban: Ilyet csak akkor csinálnék, ha nagyon megalázna vagy megszégyenítene az illető. Viszont az egyenlő az örök haraggal nálam, ha idáig fajul.
Idegenek: ha valaki az utcán alámnyúl poénból, akkor viszonzásul poénból jár egy pofont is
23l
én csak akkor bántok pasit ha az molesztál fizikailag is és máshogy nem tudom megvédeni magam.
ha szóból nem ért, felemelt hangnemből sem és már hetek óta bosszant akkor, ha a párom inkább elmegyek és kap egy üzenetet hogy ezt majd megbeszéljük később.
ha nem párom és úgy idegesít, arcon öntöm egy pohár vízzel.
Attól eddig észhez tértek és megadták a minimális embernek járó tiszteletet, legrosszabb esetben elkerültek de ettől inkább megkönnyebbültem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!