Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az ilyen ember?

Normális az ilyen ember?

Figyelt kérdés
Apám vett nekem egy hete Sony Xperia SP-t.Elég pipa tud lenni néha.Mindegy.Nem is ez a lényeg.Ma is éppen ilyen igedrendszeri állapotban volt.Abba talált kifogást hogy miért a táskámba rakom a telefonom és hogy miért a zsebembe mert ott eltörik.Tudom hogy vigyázni akar rá meg minden de ez azért túlzás nem?vagy csak én érzem így?

2014. jan. 24. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

"csak én érzem így?"

Persze. Nekem semmi bajom az édesapáddal.

2014. jan. 24. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Zsebkopottként eladni is nehezebb a telót, szerintem is vigyázz rá. Ő sokat dolgozott érte, sajnos csak az becsüli meg a tárgyakat, aki megdolgozik érte, ezt majd később fogod megérteni, amikor majd te sem ingyen jutsz hozzá valamihez. Sajnos nem érzem túlzásnak, mert tudom milyen érzés, mikor magamnak évekig nem veszek egy ruhát és nem járok fodrászhoz, azért, hogy a gyerekemnek meglegyen mindene, ő pedig ezt nem értékeli eléggé. Persze tök hülyeség, apud helyében inkább nem kellett volna venni neked, csak egy használt olcsó telefont, akkor nem lenne ideges.
2014. jan. 24. 20:32
 3/9 A kérdező kommentje:

igazából nem az esett rosszul hogy mondta hogy ide vagy oda tegyem hanem az hogy milyen hangnembe tette szinte már ordított velem tulajdonképpen szednie kéne valami gyógyszert az idegre csak nem szedi mert álmososdik tőle

gondolom evvel mindent megmagyaráztam:)

2014. jan. 24. 21:02
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es ritkán van zsebbe a telefonom és mindig tokba van
2014. jan. 24. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, én és a tesóm majd 1 évvel kaptunk új telefont, apám az elején szintén ideges volt, aggódott, hogy ne törjön össze, vagy ne veszítsük el, folyton azt mondogatta hogy még egy ilyet nem bír venni. teljesen megértetem apumat, tényleg igyekeztem vigyázni a telefonra. egy ideig még aggódni fog, aztán szépen lassan majd elmúlik ez. :)
2014. jan. 24. 21:12
 6/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogyha nem ebbe akkor másba fog hibát találni:( egyébként én is igyekszem vigyázni rá megértem hogy miért aggódik csak normálisan mondta volna...
2014. jan. 24. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Popper Peti bácsi a megmondója, hogy a felgyülemlett feszültség ott fog kiszabadulni ahol a legkevesebb az ellenállás. Tehát lévén, hogy ő az apád irányodba néminemű hatalmat gyakorol, és ezért rajtad fog csattanni. Nem tudom mi a munkája de ha ilyenjei vannak biztos nem nyugis meló. Aztán lehet, hogy tévedek mert máshonnan gyűlik belé a feszültség.
2014. jan. 24. 23:44
 8/9 A kérdező kommentje:
pont ez a helyzet nem ez az első alkalom hogy ordít ez a telefonos dolog csak ráadás
2014. jan. 25. 07:54
 9/9 A kérdező kommentje:
mondhatnék sokkal durvább dolgokat is
2014. jan. 25. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!