Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó vagy rosz ha közömbös...

Jó vagy rosz ha közömbös vagyok az emberekkel?

Figyelt kérdés
Ma edzésen azt mondták,hogy túl közömbös vagyok az emberekkel.Ez miért mondhatták?

2014. jan. 22. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom.Én is az vagyok, de kit érdekel én jól vagyok.
2014. jan. 22. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb, ha közömbös vagy, így legalább nem kerülsz közel senkihez, nem kedveled meg túlságosan, és ha végül el kell ereszteni, akkor nem emészted magad. Sajnos én pont az ellenkezője vagyok.
2014. jan. 22. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Se nem jó, se nem rossz. A te személyes felfogásod teszi ezzé, vagy azzá. Kétségkívül mindenen kívül maradni nem éppen jó, de ha belemész valamibe nem szükséges, hogy benne is ragadj. Aztán ha kedves is vagy, és miért ne lennél az, és utána elfordulsz az emberektől békében, de ők ezt rossz néven veszik, az az ő bajuk. Te csak légy boldog. :)
2014. jan. 22. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:

közömbös...

Egyébként az egyik ember rossznak tartja,a másik jónak,a harmadikat meg hidegen hagyja.A véleményalkotás,ítélkezés tesz valamit olyanná,amilyennek értékeljük.

2014. jan. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!