Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogyan látjátok?

Ti hogyan látjátok?

Figyelt kérdés

Nevelőapámmal(54) egy helyen dolgozok,ott volt még egy 50 körüli munkatársam,beszélgettünk,megjelent a takarítónő,35 év körüli,elkezdtem szidni mert utálom mint a ***rt,bunkó,negatív,mosolyogni nem képes sosem,viszont a szemeivel ölni tudna.Célozgatni kezdtek hogy jól "meg kellene adni neki is" meg stb.Én erre rögtön rávágtam:Ezt?Bottal sem nyúlnák hozzá.Azt mondták:ő is ugyanolyan ember mint más,fiatalon az volt a lényeg hogy lyuk legyen és űríteni tudjunk.

Nos én 27 éves vagyok,de eszem ágában sem lenne űrítésre használni senkit,másik fele én megválogatnám kivel kerülök kapcsolatba,félkegyelműek egyértelműen kizárva.

Pedig szexuális együttlétek nélkül élem az életem és emellett erősen aktívnak mondhatom a szexuális vágyaimat.

2014. jan. 19. 05:16
 1/2 anonim ***** válasza:
igazad van.
2014. jan. 19. 05:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint te vagy a nap luzere:D
2014. jan. 19. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!