Amikor strandon látjátok az embereket, és valakinek nincs jó alakja, akkor azt kibeszélitek az ismerőseitekkel?
Kb teszek rá magasról, nem igazán érdekel a többi ember, én anélkül is jól tudom érezni magam, hogy másokat fikáznék.
Plusz, az anyukám mondogatta mindig: "nem is nagy a s*gge, ha kifér a szádon"
Arra, ha valakinek nincs jó alakja, eszembe se jut megjegyzést tenni, az én alakom sem tökéletes, főleg, mióta gyerekem van (előtte nem volt vele gond, csak mivel alacsony vagyok, a lábaimmal sosem voltam kibékülve).
Viszont ha valaki nevetségessé teszi magát, azt azért lehet, hogy megnézem magamnak, például ha valaki felülfől veri a száz kilót, de olyan fürdőrucit vesz fel, ami tényleg csak annak áll jól, akin egy gramm felesleg sincs, mondjuk ilyet: [link] azt valószínűleg megmosolygom.
nem foglalkozunk vele
inkább épp ellenkezőleg. az olyan lányokat szoktuk kibeszélni, akiken látszik, hogy nagyon el vannak telve a saját tökéletességükkel. az ilyen tipikus műkörmös, strandon is kiló smink típusú csajokat. na, azok nevetségesek.
Meg azokon a tucattetkós embereken szoktunk nevetni. Kb bement a szalonba, és választott egy pillangót vagy egy nonfigot a katalógusból.
De az a legkevésbé sem érdekel, kinek milyen az alakja, vagy van-e rajta narancsbőr vagy stria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!