Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez az eltérés mivel magyarázha...

Ez az eltérés mivel magyarázható IQ és EQ teszteknél?

Figyelt kérdés
Az IQ teszteken nagyjából az átlagost érem el, az EQ tesztekben meg a legmagasabb eredmények jönnek ki.
2014. jan. 17. 20:06
 1/3 schocko ***** válasza:
100%
Az IQ képesség, az EQ tanulható...
2014. jan. 17. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Pár EQ-teszt után ki lehet logikázni, hogy milyen típusú válaszokra fogsz sok pontot kapni. Lehet, hogy nem direkt mész erre, csak nem vagy egészen őszinte, tudat alatt azt a választ jelölöd be, ami jobban illik egy kedves, aranyos emberhez. Vagy tényleg ilyen ilyen jó vagy érzelmileg.

Az IQ-teszthez viszont tudni kell.

2014. jan. 18. 17:44
 3/3 A kérdező kommentje:

A EQ szerintem az emberismeretet méri és a manipulációs képességeket.Azt meg kiskoromtól tudom,hogy elég jól tudom mozgatni az embereket,mert a kiállásából,a testbeszédéből és pár mondatból kb el tudom mondani az adott személy céljait, az életvitelét, a mozgatórugóit ,ezért tudom,hogyan kell hozzáállni,motiválni,vagy megtörni,hogy megtegye azt amit akarok.Tudom,hogy miben jó és miben rossz,ezért tudom mit adjak,vagy mitől fosszam meg.

Szerintem ezért magas.És valóban.Nagyon ritkán érnek meglepetések.És igen,lehet fejleszteni.

2014. jan. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!