Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mivel magyarázható?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon a legtöbb pali szívesen dugna az oldal lány látogatóival. :D
Ez fordítva miért nincs így?
2014. jan. 13. 01:47
2/15 anonim válasza:
Mert rengeteg itt a kiéhezett szűz lúzer srác.
3/15 A kérdező kommentje:
A kiéhezett,szűz,lúzer csajok hol vannak? :D
2014. jan. 13. 01:51
5/15 anonim válasza:
mert ez nem a tettek helyszine!minek a duma ha nincs .....1
6/15 anonim válasza:
SZUZZEK!!!!!???????HOL?????????????
7/15 A kérdező kommentje:
5.
Ezt nem is vitatom. De,ha már vannak itt ilyen palik,akkor lányok miért nem?
2014. jan. 13. 01:54
8/15 anonim válasza:
Attól, hogy egy lány szűz, még nem lúzer... az esetek nagyobb részében önálló döntés...
Kiéhezett nők vannak, de ők max egy konkrét személyre vágynak, és nem úgy vannak vele, hogy akár a krumplit is röptében....
De én biztos vagyok benne, hogy nőből is van ilyen itt... csak az nem kiírja kérdésnek, hogy ki feküdne le vele, hanem privátban ismerkedik.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi Veronika!
Ez egy jó válasz. :D
2014. jan. 13. 01:58
10/15 anonim válasza:
Ez fordítva is így van, mondom ezt úgy h olyan kommentet írtam egy másik témába (egészség), h arra írtak sokan privátot és az a 4 csaj akivel így találkoztam az mind fizette a piámat, kettőt el is vittem mert az első meghökkentő és közönséges volt, egy másik pedig nem tudott megmozgatni. Meglepő tapasztalat volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!