Lapradiátor és lapradiátor között van-e lényegi, különösen nagy eltérés? Gondolok itt arra, hogy kíváncsi vagyok, hogy milyen márka a Fix Trend?
Gondolok itt árbeli különbségekre.
Elég olcsón találtam Fix Trend lapradiátorokat és kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra és a véleményetekre. Most csináltatom otthon a központi fűtést és a radiátor vásárlásnál tartok.
Ha megfelelő árban találtad, vedd meg.
Általában én barkácsáruházban veszek radiátorokat, az elmúlt közel évtizedben még nem jött rájuk panasz.
Hatalmas a külömbség a radiátorok között ugyanaz a méretű
radiátor a dupláját is fűtheti főleg a kissebb méreteknél,
ezért van mindegyiknek kalóriatáblázata. a STÁR felét fűti
a Dunafer-ének 600x600-nál ez fix.
Igazad van teljes mértékben 90 fok-nál,de a gyakorlatban a fűtési átlaghőmérséglet a mérvadó,valami miatt kissebb hőmérségleten már nagy az eltérés a dunafer javára. Még egy érdekes tény fűtéssel kapcsolatban,nyomott rendszernél,osztó-gyűjtő utólsó bekötésénél mindíg lomhább a víz nem tudom mi miatt ide nagyobb radiátort rakok fel.
A lustább szerelők ha állítható a osztó-gyűjtő,akkor ott,ha nem akkor a torlóknál állítanak vissza a radiátoroknál.
Érdekesség a radiátorokat egymáshoz is össze kell állítani
így lehet optimalizálni a fűtést,ezt a szerelők soha nem
teszik meg, sokszor fél napos munka, van egy optimális hőfok a bemenő,és kimenő víz között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!